Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira hiányzik már hogy megöleljen valaki az, hogy magához szorítson, hogy akár fizetni is képes lennék érte már. Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
F2015. máj. 13. 23:50
1/9 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, én ezért alszok nagypárnával, bár nem sokat segít...
F
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem,én is gondolkoztam már ezen.Akár egy ölelésért is,vagy ha csak eljönne velem mondjuk kávézni,meg maximum beszélgetni.Ilyenekért is fizetnék,mert akkor legalább szóba állnának velem talán. :/
23/F
5/9 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam már azon is, hogy elmegyek ezzel örömlányhoz csak szerintem kinevetne.
2015. máj. 13. 23:54
7/9 A kérdező kommentje:
Legszívesebben sírnék igazából.
2015. máj. 14. 00:01
8/9 anonim válasza:
Miért nevetne ki?Még örülne is neki...
9/9 anonim válasza:
Szia!
Együtt érzek veled, munka valamint nap során rengeteg csinos nőt lát az ember, sose kaptam öleléseket, szinte fáj annyira hiányzik egy nő érintése.
F/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!