Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti érzitek úgy néha hogy muszáj hogy valaki megöleljen titeket? Mit tesztek olyankor?
nekem azért jól esne már egy ölelés
vagy kettő
Igen, lehetséges ilyen. Én ilyenkor FINOMAN érzékeltetem a barátaimmal, hogy "valami" hiányzik.
Általában úgy szokott végződni, hogy megérintik a vállam, ill ráteszik a kezüket és azt mondják: "ha legközelebb erre jársz, ígérem, hogy meg foglak ölelni". Ettől aztán megnyugszom és pár napig kihúzom ölelés nélkül. A következő találkozáskor pedig egyikük óvatosan megölel. :)
Ölelést adni is jó és szinte 100% hogy viszonzásra talál. :)
Ha ölelésre vágysz, akkor ölelj meg te valakit. Nem ülni kell és várni hogy hátha valakinek eszébe jut meg siránkozni.
A hegy meg Mohamed esete ugye.. :)
Mondjuk én ölelgetős/babusgatós típus úgyhogy a barátaimnak ezzel nincs gondja, ha egy picit szomorúbban néznek akkor már jövök én.. :D
Ölelj meg valakit, család, barátok.. tarts háziállatot, ők is sok szeretetet tudnak adni. Ha meg nagyon el vagy keseredve, akkor FREE HUGS táblával állj ki. :)
Az utóbbi években egyre gyakrabban érzem ugyanezt. Nincs barátnőm, az ölelés, az érintés szinte jobban hiányzik, mint a szex.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!