Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyankor miert csinalja azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyankor miert csinalja azt a baratom?

Figyelt kérdés
mikor en szajjal kielegitem,es mondjuk 5mpre abbahagyom,ő vmit ott,,megcsinal,,...mintha visszahuzna a bort a makkjara,de nemvagyok benne biztos + meg az a problemam,h nemtudom mikor jo neki..mindig attol felek,h nem azert szuszog mert jo,hanem mert faj neki. nem mindig elvez el.. es ha elelvez,akkor is utana birja ,azaz nem egybol tudja folytatni,csak fel perc,es tudjuk folytatni.ez hogy lehet?ő 20éves.
2012. ápr. 30. 18:45
 1/5 étoile et lune ***** válasza:
Minden pasi szeme fénye a saját farka, ergo ha fájdalma lenne, egyből kikapná a szádból, és többet oda se engedne, szóval emiatt ne aggódj. Nem kell feltétlenül elélvezni szerintem, attól még élvezheti. Ha szopástól nem megy el, verd ki neki.
2012. ápr. 30. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:

"es ha elelvez,akkor is utana birja ,azaz nem egybol tudja folytatni,csak fel perc,es tudjuk folytatni"

Fél perc alatt újra áll neki vagy mi?? Hát ilyet nem láttam még...

2012. ápr. 30. 18:49
 3/5 A kérdező kommentje:
mikor elelvez,utana meg mindig all,nem lankad le. epp ezert nemtudom,h most mi ez?? en sem gondoltam h van ilyen
2012. ápr. 30. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja úgy.. Hát nem megy az rögtön vissza alap helyzetbe.....
2012. ápr. 30. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Miközben csinálod, kérdezd meg tőle, hogy: "így jó neked drágám?csináljam másként esetleg?" Majd meglátod a reakcióját. Nem szabad félni ilyet megkérdezni, hisz a párod!
2012. ápr. 30. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!