Het honapos kislanyom mostanaban azt csinalja hogy kb. hajnali fel negy- negyig jol alszik, utana fel orankent felsir, olyankor visszaalszik egy kis teazas utan vagy cicizik egy kicsit aztan fel ora mulva minden kezdodik elorol, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
En arra gondoltam hogy ehes lenne?2010. márc. 9. 20:16
1/11 anonim válasza:
Az én lányom is 7 hós,mostanság a vasszeget is megenné.Pár napja csinálja,hogy a kekszes gyümi után még megiszik 150-200 ml tejet,és nem jön vissza büfikor sem.Eddig átaludta az éjszakát,most 2x-3x eszik.Már főzelékből is a Hipp-esből kettőt kell neki felnyitnom a kicsiből.Eddig nem volt ennyire nagy evő.8 kiló.
2/11 anonim válasza:
bár az én fiam 5 es fel hos de en ha nem alszik vissza szopi utan leteszem a jatszószönyegre had jatszon,addig van hogy visszafekszem vagy reggelizek vagy hazimunka...1 ora es riadózik,kaja es alvas reggel 7-8-ig.
3/11 A kérdező kommentje:
ejszaka leteszed a jatszoszonyegre?
2010. márc. 9. 20:56
4/11 anonim válasza:
Szerintem 7 hósan már nem rakod le játszószőnyegre,mert míg alszol,elmászik.Én tuti nem merném még kicsinek se,mert az én lányom már 3 hósan forgott,ki tudja hol kereshettem volna,mire felébredek. :-/
5/11 anonim válasza:
hajnali 4-et irtal,igen de miert baj? kicsit elvan aztan szopi es alvas,lehet hogy fura de nekünk igy bejött,addig lehet valami hasznosat csinalni..
6/11 anonim válasza:
ja hogy elmaszik ,igaz en erre nem gondolok meg mert ő nem maszik még,hat akkor ha majd a fiam maszik akkor járokaba
7/11 anonim válasza:
Persze,nincs ezzel semmi baj,ha nektek így jó,csak kicsit valóban meglepő.Az én babám tuti nem aludna vissza,ha már lehet játszani...meg el is mászna,szóval nem tudnék visszafeküdni.
8/11 anonim válasza:
Nálunk 8.5 hósan ugyan ez a helyzet!Majd kinövik!
9/11 anonim válasza:
Az én kicsim is 7hónapos és ugyanez a helyzet.Viszont megfigyeltem ha eléggé kifárad napközben akkor átalussza az éjszakát.Egyik nap elmentünk vendégségbe és így a délutáni pihi elmaradt,fél7-kor fürcsi evés,és alvás,reggel fél6-ig aludt megszakítás nélkül.
10/11 anonim válasza:
Az én lányom mostanság azt a szokást vette fel,hogy 3-4 óra körül felkel és úgy tesz mintha már reggel volna.Játszik,beszélget,nézegeti a kezét.Ritka,hogy én is fenn vagyok vele.Elvan magának,és én nem zavarom meg,így nekem is könnyebb.Próbáltam leszoktatni a korai ébredésről,de nem lehet.Igaz gyerekkoromban én is ilyen korai kakas voltam,én ébresztettem a családot minden reggel,még hétvégén is:)Még mostanában is jobban szeretek korán kelni,pedig senki sem erőlteti,a baba is visszaalszik 7-8 óráig.6,5hós baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!