Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma le akartam szólítani kutyasétáltatás közben egy lányt, de idő előtt összekaptak a kutyáink, és mérgesen elrohantak. Akkor ez ennyi volt? 21/F
Figyelt kérdés
ritkán találkozunk, de akkor váltunk néhány szót. amikor hetek múlva újra találkoztunk azaz ma este, úgy határoztam, hogy végre komolyabban beszélgetni kezdek vele, de hirtelen a kutyusok összeverekedtek, alig bírtuk szétszedni őket. a lány mérgesen rám nézett hátat fordított és sietve elment. lőttek ennek az ismerkedésnek??2015. jún. 2. 22:31
1/13 anonim válasza:
vagy legközelebb odamehetsz a kutya nélkül és elnézést kérhetsz (bár igazából nincs miért, nem a te hibád volt, de legalább lenne mivel megszólítani)
így utólag biztos nem fog haragudni, szóval még lehet esélyed
3/13 anonim válasza:
Mi okból nézett rád mérgesen? Szerintem már most örülj annak, hogy megúsztad az összebútorozást egy idegroncs hárpiával. :D
4/13 anonim válasza:
Nem tudom miért rád volt mérges emiatt, ha ilyen akkor örülj neki, hogy nem lesz semmi, valószínűleg túl hisztis lány.
5/13 anonim válasza:
Ebből éppenséggel ki lehetne hozni még bármit, ha a csaj normális... Lehet nem rád volt mérges, csak befeszült (ez lenne szerintem a normális eset), de az is lehet, hogy berágott rád (ez a nem normális variáció, mert elég vszínű, hogy nem te vagy a hibás). Ha megint látod, akkor érdemes lenne elmondani, hogy sajnálod a kellemetlenségeket, vagy valami ilyesmi, utána a reakciója alapján látod, hogy hogy áll hozzád. Ha pozitívan, kedvesen, akkor szóba lehet vele elegyedni, és meghívni valamire pl. :) Spontán jön a dolog. Én a te helyedben mindenképp tennék egy próbát.
6/13 anonim válasza:
Szerintem meg fog békélni, nem a te hibád volt, hogy a kutyáitok összevesztek, nem te hergelted. :D
Ma megsimogattam kettő kutyust, az egyik egy nénié, a másik egy bácsié volt. Nem voltak együtt vagy ilyesmi, csak beszélgettek (ki tudja, lehet, hogy alakult is valami közöttük). Mikor elbúcsúztak egymástól, a kutyusok konkrétan megpuszilták egymást. Szerintem szép kilátások. ;)
7/13 anonim válasza:
Hiába nem a te hibád,de mivel szereti a kutyáját,ezért mérges volt.Megmondom őszintén én is mérges szoktam lenni ha hasonló előfordul,és a gazdára (mert póráz nélkül sétáltatja a kutyáját,és még sorolhatnám ) inkább.Nem jó kezdés volt ez,de kutya nélkül még lehet esélyed ha beszélgetsz vele :)
8/13 anonim válasza:
Ne mondjatok már ilyet, hát ki hibája lenne? A Mari nénié? A jólnevelt, szocializált kutya nem verekszik. És kinek a dolga nevelni? Mondjuk a gazdáé? Ha az én kutyámra támadnának rá, én sem akarnék ismerkedni a gazdájával. Ha meg az enyém támadna a másikra először, akkor elsüllyednék szégyenemben és azon lennék, hogy fegyelmezzem, nem azon, hogy ismerkedjek.
9/13 anonim válasza:
"Ha az én kutyámra támadnának rá, én sem akarnék ismerkedni a gazdájával."
Na, ha ilyen mentalitású az általad kiszemelt leányzó akkor nem vesztesz semmit...
10/13 anonim válasza:
Nem majd otthagyom a kutyámat, had verjék és helyette inkább pasizok... Logikus! Bocsika, mivel kutyás vagyok, számomra elég lohasztó ha valaki képtelen megnevelni a kutyáját és másoknak árt vele. Nem kell, hogy szeresse a kutyákat, de ha már van neki, akkor értsen is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!