Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma le akartam szólítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma le akartam szólítani kutyasétáltatás közben egy lányt, de idő előtt összekaptak a kutyáink, és mérgesen elrohantak. Akkor ez ennyi volt? 21/F

Figyelt kérdés
ritkán találkozunk, de akkor váltunk néhány szót. amikor hetek múlva újra találkoztunk azaz ma este, úgy határoztam, hogy végre komolyabban beszélgetni kezdek vele, de hirtelen a kutyusok összeverekedtek, alig bírtuk szétszedni őket. a lány mérgesen rám nézett hátat fordított és sietve elment. lőttek ennek az ismerkedésnek??
2015. jún. 2. 22:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj, de a kutyáitok összeverekedtek, és te csak a farkadra gondolsz, és az meg sem fordult a fejedben, hogy ez rosszul is végződhetett volna? Mind a kettőtöknek nagyon gyorsan el kellene kezdeni megnevelni a kutyáját, mert ennek nem szabadott volna megtörténnie.

Ti meg itt a másikra mutogattok, hogy a lány volt a hibás vagy a fiú volt a hibás. MIND A KETTEN HIBÁSAK! Ahol rendbe van a falkasorrend, ott a kutyának eszébe se jut öntörvényűen dönteni, és megtámadni másik kutyát, ha meg megtörtént a baj, a minimum, hogy a gazda füttyentésére egy pillanat alatt leáll mindkettő. És ha nem sikerül szétszedni, és súlyos sérülést okoz az egyik a másiknak? Veszélyessé nyilvánítják a kutyádat és el is altathatják. És ha legközelebb egy gyerekre vagy rád támad, és nem hallgat rád? Ezekre nem gondolsz? A helyedbe nekem most a legkisebb gondom lenne, hogy haragszik-e a lány vagy sem.

Először tedd rendbe a falkasorrendet, utána mehet a csajozás. Például ha már te megvagy vele, ajánld fel a lánynak, hogy segítesz, és meg is van a közös program. Vagy járjatok együtt kutyasuliba, és kössétek össze a jót a hasznossal. Nem besértődni kell a kedves leányzónak, hanem észrevenni, hogy nem ő a főnök és ezen minél hamarabb változtatni.

2015. jún. 7. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Olyan mulatságosak ezek az állatnácik. Kutyaiskola, kutyakozmetikus....
2015. jún. 8. 03:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, valószínűleg nem hiába találták ki a kutyaiskolát... Attól még, hogy szerinted kimerül abban az állattartás, hogy napi egyszer kiviszed a maradék kaját a láncon lévő kutyának a kert végébe, ahol tűz a nap, nem ez a helyes.
2015. jún. 8. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!