Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítani akartam a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akartam a barátommal, ő meg kért egy napot?

Figyelt kérdés

Miért tehetett ilyet ?

Azt kérte, legyek vele még egy napot gondtalanul, hogy utoljára érezhesse még egy kicsit, hogy boldog.

2015. febr. 22. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Szánalmas húzás volt a részéről. Egy nap már nem változtat semmin, de legalább minden méltóságát elhajította magától, vagy meg fogja tenni estig.
2015. febr. 22. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Húzni akarja az időt, nem akar még elengedni és bízik abban, hogy meggondolod magad.
2015. febr. 22. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Miért lenne szánalmas? Csak reménykedik, hogy a kellemes nap után másképp vélekedsz majd. :)
2015. febr. 22. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Én megértem.
2015. febr. 22. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Miért vélekedne egy nap után másképp? Megsajnálja? Hát csodálatos kapcsolat lenne abból, ha a sajnálkozásra épülne. A lány már jó ideje tudja, hogy miért akar szakítani, jó ideje töprengett már rajta, hosszú idő alatt jutott el idáig, nem egy hirtelen döntés szülte ezt. Egy nap semmin nem fog már változtatni.
2015. febr. 22. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Búcsú szexet akar.
2015. febr. 22. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!