Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről a képsorozatról?
Na, és erről a mondatról?
"Persze legtöbbször az azonos “szinten” levő emberek egymásra találnak."
Én nem olvastam a képsorozat történetéről, de az utolsó képből nekem is egy ilyen "etető" típusnak tűnik a csaj, mert már hallottam erről a szexuális perverzióról... hogy az izgatja fel, hogy a párját tömheti kajával.
Amúgy sztem az esetek többségében sztem igaz a kiemelt mondat, hasonló a hasonlóval. Ez az ideális sztem. Aztán más kérdés, hogy vannak olyanok, akik messze (akármennyire csúnyán hangzik) objektíven a kategóriájukon felüli emberekről álmodoznak, és nem értik, ez miért nem működik. Szerencsés esetben meg érzéseket kezdenek táplálni egy velük kb. hasonló szinten levő ember iránt.
(pl. én sem vagyok egy kifejezetten húdeszép nő, sőt.. a párom számomra a legszebb férfi a világon, de azt is tudom, hogy a mai médiaideálnak nem felel meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!