Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak. Mi a véleményetek erről az alakról?
Figyelt kérdés
Egy 28 éves nő vagyok igen hasonló alakkal.
Ez még oké, vagy már nem? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, de főleg hasonló korú férfiakéra.
Köszönöm!
2015. dec. 15. 19:24
1/20 anonim válasza:
Nekem picit sok. De nem zavaró még, ha szeretnélek.
27F
2/20 anonim válasza:
Köbö anyámnak van ilyen, szerintem apámnak tetszenél.
4/20 anonim válasza:
Ha a 35 éves feleségem két szülés után így festene annak nagyon örülnék. De feltételezem nálad nem ez a helyzet így annyira nem tetszene... DE határeset (nem az alkattal van baj, az szép homokóra - nagy mell keskeny derék szélesebb csípő) csak nagyon elhanyagolt ,plöttyedt.
5/20 anonim válasza:
Teljesen jó, kár kattogni ezen. Ellenben, Ha te ezen rágódsz annak nyoma marad, akkor inkább kezdj el diétázni hogy "magadnak" megfelelj.
7/20 anonim válasza:
hogy is fogalmazzak...
https://www.youtube.com/watch?v=kRmctDdbuPQ&feature=youtu.be..
8/20 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ha ez "sok" a férfiaknak, akkor azt meg miért várják el, hogy mi nők meg jöjjünk össze kövér (ennél azért jóval kövérebb, a nő a képen szerintem nem kövér) férfiakkal?
Mi ne válogassunk, mert milyen felszínesek vagyunk. De az itteni pasiknak ez már sok.
(És még mi vagyunk logikátlanok.)
9/20 anonim válasza:
Ha ilyen a hasad is akkor jó,de ha lóg az már gáz.
Egy igazi teltkarcsú nő.
Sokan szeretik.
10/20 anonim válasza:
Ja igen, csak az a különbség köztünk és a nők között, hogy a nők össze is tudnak jönni, olyan srácokkal akik nekik tetszenek míg mi férfiak nem tudok összejönni olyan nőkkel akik nagyon tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!