Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak. Mi a véleményetek erről az alakról?
Egy 28 éves nő vagyok igen hasonló alakkal.
Ez még oké, vagy már nem? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, de főleg hasonló korú férfiakéra.
Köszönöm!
11-es.
Az azért van mert akkor olyan szerencsétlen vagy mint a férfiak.
jobb esetben retardáltnak vagy gyogyósnak tartanak rosszabb esetben nem vagy valami szép.
Nekem az alak nagyon tetszik, viszont ez a "szett" borzalmas. Ordít róla, hogy teltebb nőknek tervezték, de nekem nagyon nem jön be. Egy sima egyszerű bikinivel/fehérneművel tökéletes :)
21/F
Aazért egyáltalán nem vészes ez az alak, DE! azért jócskán megvan világítva így nem igazán fedi a valóságot. Ugye jó fotós...
Attól függetlenül nekem ez nem jön be, ha én 27 évesen teszek azért hogy "jól" nézzek ki elvárom ezt a másik féltől is. Persze ez csak a személyes véleményem, attól még nem olyan vészes ez az alak. Lehetne jobb is de rosszabb is.
Nekem igen csak tetszik. Ha te is jól érted magad a bőrödben akkor oda se neki.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!