Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret tudom de miért ferdit?
Figyelt kérdés
Párom néha ferdit, és utána úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Titkolózik úgy vettem észre mert volt, hogy füllentésen fogtam és direkt kérdezgettem hogy lássam meddig megy benne.. már nem tudom, hogy bizhatok-e benne. Szeret legalábbis minden módon kimutatja, mondja, törődik velem, igyekszik.2015. dec. 26. 16:14
1/4 omba válasza:
Nem bízhatsz benne. Miért is gondolkodsz ezen?
A bizalom azt jelent, hogy ha a hídon rád kiált hogy ugorj! akkor ugrasz abban a pillanatban.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezek miatt nem bizom benne, de egyáltalán okkal? Mert amúgy elég gyanakvó vagyok a volt párkapcsolatom miatt. Konkrétan emlékszem mivel kapcsolatban nem mondott igazat, nem tudom milyen okból.
2015. dec. 26. 18:44
4/4 omba válasza:
A volt dolgokat nem jó idekeverni, azok egy másik embertől valók.
Nekem a volt üzlettársam hazudott folyton... ilyen pitiáner dolgokban.... a GYK-n is elég sok ilyet olvastam.
lehet betegség, vagy nehéz gyerekkor... én nem viselem el senkitől.
Aki fontos, és hazudni próbál,azt leintem: ha már megcsinálni nem átallotta - akkor mondja csak ki, ahogy van. 20 fölött már nemigen kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!