Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret a párom, mondja de olyan távolinak érzem?
Figyelt kérdés
Mondja, hogy szeret de én ezt nem érzem. Pedig tesz is érte, sőt az utóbbi időben ahogy elfoglaltabbak lettünk és keveset találkozunk, még inkább. Igaz ez köszönhető annak is, hogy szólunk a másiknak ha valamit szeretnénk, akár több törődést vagy bármit. De ahogy igyekszik, én egyre távolabbinak érzem őt miért van ez?2015. dec. 23. 00:12
1/1 anonim válasza:
Szerintem ez azért van, mert te nem szereted. Nekem is volt ilyen párom, aki oda meg vissza volt értem, így utólag már belátom, de nem éreztem, később rádöbbentem arra, hogy azért, mert én nem szeretem eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!