Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti tényleg nem tudnátok elviselni egy ilyen barátnőt?
Figyelt kérdés
Például, hogy a hűtőszekrényben külön van pakolva minden. Fölül a tejtermékek, alatta a szalámik, húsok, az alatt a főtt kaja, legalul pedig a tartósabb, ritkábban használt élelmiszerek (tej, tojás). És el is várná tőletek a barátnőtök, hogy így pakoljatok be. Ez nagyon zavaró lenne nektek?
Mikor nővérem nálam volt pár napig, és elmondtam neki, hogy minek hol a helye a hűtőszekrényben, azt mondta, hogy hát nem csoda hogy még nem volt barátom....
L/19
2015. dec. 26. 14:54
2/15 anonim válasza:
Szerintem a természetedre értette, nem konkrétan a hűtőre.
3/15 anonim válasza:
A második mond valamit! Én is rendszerető vagyok, szóval ha csak ennyiről lenne szó, az nem zavarna. De azért mindent nem szólok meg, ha nem úgy van ahogy én elképzeltem.
4/15 anonim válasza:
A hűtőszekrény nem zavarna, de maga a tény, hogy így állsz a dolgokhoz, elég megszállott és rugalmatlan emberre vall.
5/15 anonim válasza:
Hát, elég nagy idióta, aki emiatt dobna téged... A szerelem az, amikor a párod minden tulajdonságát úgy szereted, mintha az a legjobb lenne. Egyébként én is hasonlóan vagyok ezzel, nálam is mindennek megvan a helye, és idegesít, ha nincsenek a helyükön a dolgok. A munkahelyemen ez mondjuk előnyömre válik, mert nagyon-nagyon szorgalmas és igényes vagyok ebből kifolyólag. Mindent a helyére rakok, még akkor is, ha nem az én feladatom lenne.
6/15 anonim válasza:
Én is hasonló módon szoktam elrendezni a dolgaimat nem csak a hűtőben, hanem a szekrényekben, a műhelyben, a polcokon, a gépemen, a fürdőszobában, mindenhol, de még a mosatlanokat is külön válogatom, hogy a vonalkódos alsóimat ne mossam már össze a hófehér ingeimmel. Alapból gyűlölöm a kuplerájt, de ez szerintem alap elvárás lenne minden normális kultúrembernél. 32/F
7/15 opened paradise válasza:
Még miben vagy kényszeres?
Nem ez zavarna,hanem ha mindennél lenne valami ilyen.
8/15 anonim válasza:
Ez nem vészes, én is szeretem a rendet, de ha azt is megmondod, hogy fogjam a villát, hogy rakjam le a fogkefémet, mennyi wc papírt használjak el kábelfektetéshez, az már kiakasztana. :)
9/15 anonim válasza:
Ez önmagában egy jelentéktelen dolog. Sőt, még praktikus is. Az, hogy nővérednek ez megfeküdte a gyomrát, abból ne vonj le messzemenő következtetést. :)
10/15 anonim válasza:
Az, ha te így teszed el, az nem zavarna. Viszont ha megmondanád nekem, hogy én mit hova tegyek, az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!