Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hogy bírjátok elviseln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy bírjátok elviselni, ha egy pasinak büdös a szája?

Figyelt kérdés

Tapasztalat alapján, sokszor férfiaknak (nagyon ritkán nőknek) már csak a közelébe érve érződik az erős szájszag, kellemetlen lehelet. Olyanoknál, akiknek egyébként szép, igényes párjuk van...de én ezt nem értem, hogy hogyan lehet egy olyan embert pl. megcsókolni, de akár csak a közelében is lenni.

Én férfiként mindig odafigyelek arra, hogy rendben legyen a szájhigiéniám, illetve fogorvoshoz is rendszeresen járok...mások hogy nem bírják ezt megtenni ? Hogy lehet ilyen emberrel kapcsolatban lenni, aki ennyit nem képes megtenni ?

2015. dec. 23. 09:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

:-)))

Gondolom nem kell megmagyaráznom, hogy mi a mosolygásom oka?-)

2015. dec. 23. 09:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én beszélgetni is utálok olyannal akinek büdös a elszája mert nagyon jó a szaglásom és igyekszem nem az orromon lélegezni olyankor. Szerencsére a páromnak nincs se kellemetlen szájszaga se száj íze és nekem sincs.
2015. dec. 23. 09:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Mosson fogat, menjen el fogorvoshoz, addig is legyen nála rágó.
2015. dec. 23. 09:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Különbséget kell tenni, hogy valakinek azért büdös a szája, mert épp az imént evett meg egy szelet zsíroskenyeret egy nagy fej vöröshagymával, vagy az a bizonyos jellegzetes szájszaga van, ami állandóan körülveszi.

Előzővel nincs problémám, vagy kihagyom az aznapi csókot, vagy úgy időzítek, hogy együtt együnk fűszeres ételeket. A második eset kellemetlenebb, én az ilyen embereket igyekszem nagy ívben elkerülni, volt már, hogy leszálltam a buszról a bűz miatt.

2015. dec. 23. 09:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Én sehogy se bírom elviselni, roppant érzékeny az orrom. Volt ilyen randim és majdnem rosszul lettem, ráadásul folyamatosan közel hajolt és az arcomba beszélt.
2015. dec. 23. 09:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem bírom az ilyeneket,menekülni szoktam.Azt nem értem hogy nem érzi magán.
2015. dec. 23. 10:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Olyannal nem tudnék együtt lenni, akinek konstans fogrohadós penetráns szájszaga van. Kisebb szájszag akkor nem zavar, ha tudom, hogy olyat evett előtte. Illetve ha véletlenül böfög, akkor utána nem csókolom meg, az nyilvánvaló.

Reggeli szájszag szokott lenni, azt úgy megszoktam, de amúgy is hamar fogat mosunk.

2015. dec. 23. 12:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Érzékeny az orrom, úgyhogy nem igazán könnyű, tömegközlekedésnél már nagyrészt immunis vagyok, és megtanultam úgy lélegezni, hogy ne zavarjanak a szagok, de a beszélgetés vagy ennél közelebbi az más.

Értem, ha valakinek betegsé okozza (apámnak is van ilyen gondja, sose mertem gyerekként megmondani neki, hogy miért húzódtam el), az más, mint ha csak igénytelen, de attól a szaglásom még nem változik, hogy megértem.

2015. dec. 23. 12:26
 9/12 Sunshinedoll ***** válasza:
Fúj, sehogy, nagyon utálom a szájszagot. Inkább rövidre fogom a beszélgetést és elmegyek hányni.
2015. dec. 23. 15:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Eléggé egyöntetűek a vélemények, de mégis, ezeknek az embereknek is van párja...vajon ott a másik félnek nem működik a szaglása ? Vagy el lehet ezt nézni valakinek ? én biztosan nem tudnám...
2015. dec. 23. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!