Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg en voltam csak a marha?
Tegnap baratom szuleinel vacsoraztunk utana ugy volt eljovunk hozzank. Engem elotte hazahozott mert anyumek ajandekat majd jon.. 2,5 ora mulva felhivtam hogy mar anyumekra ne nagyon szamoljon mert lefekudtek emg amugy is hol van mar. Iszogattam mar elotte is dekozben is mert kezdtem merges lenni annyira vartam volna hogy jojjon es a kelletenel jobban felidegesitettem magam. Elsonek kerdeztem hogy valaki ott van nem nem o csomagol de nem vagyok hulye mondta hogy igen ott volt a szomszedja (akivel nagyon ritkan beszelnek de szenteste atnezett hozza a faszi). Mondta hogy felora mulva jon. Ez este 11ora volt mar. Mint irtam en mar kelloen felidegesitettem magam hogy valamit megebszelunk en meg varom mint a megvaltot hogy majd bedugja a fejet hozzank! Mar azon gondolkoztam hogy nem erdekel lefekszek aludni... Felhivtam idegesen hogy hol van mar, jojjon ide most stb! Sose csinalok ilyet de akkor olyan merges voltam hogy kiabaltam a telefonba koveteloztem hogy milyen dolog ez akkor jojjon most rogton ne 10 perc mulva ne kesobb mert mar igy is regota varok.
Jol osszevesztunk, mert hogy en leegetem a haverjai elott( megse csak a szomszedja volt ott..... ) ahogy kiabaltam a telefonba vele! És ő csak ezt hajtja hogy en vagyok a hibás amiért igy vislekedtem azt meg nagy ivbol le... hogy megebszeltunk valamit az se volt betervezve hogy megyunk a szuleihez mert ugy volt szent estét mindenki otthon tölti. De elmentem. Utana mi következtünk volna es ő szerinte én vagyok az aki túl izéli ezt az egészet hogy ő nem jött időbe, ugy van vele hogy majd ment volna amikor végzett! Mondom mikor hajnalba?
En mar bocsanatot kertem a kiabalasert, de nem kepes felfogni azt hogy nekem is hogy esik!
Megis en mentem most utana, mert nem igaz egy sza..ros karacsonyt nem tudunk egyutt tolteni! Azt mondja hogy elvagtam magam ezzel nala! Hozzatennem nek iis voltak huzasai mikor mondtam hogy masok elott hogy viselkedett velem de en akkor ott helybe visszaszolok neki hogy allitson magat nem erdekel hogy ott vannak az ismerosei.
Aki nem tartja be az ígéretét, az gyengécske alak.
A stílusotok....
A pia nem tesz jót semmilyen helyzetben, de ha neki fontosabbak a haverjai, hát akkor ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!