A Mekis hamburgerben tényleg nem sok marha van? Azt mondják, annak a húsnak köze nincs a húshoz!
Figyelt kérdés
Meséltem ismerősömnek, hogy láttam a TVben, hogy Ameirkában a McDonald's a legnagyobb marha felvásárló!
És azt mondta, az érdekes, emrt a mekis hamburger hús az marhát nem látott...
De miből csinálnák, ha nem marhából?
Patkányból?
2014. júl. 26. 18:58
1/12 anonim válasza:
Városi legendák mindenhol vannak.
2/12 anonim válasza:
Elég nagy baromság, mesélni bárki tud.
A mekis kajákat elég szigorúan ellenőrzik mind a gyártó mind az országok éleémkszerbiztonsági hivatalai. A meki nem kockáztatja meg hogy nem marhát adnak miközben azt írják rá.
A probléma a dolgozókkal van, akik gyakran nem tartják be a tárolási és elkészítési protokollokat, így kerül pocsék kaja az emberekhez.
3/12 anonim válasza:
természetesen marhából van, másik kérdés, hogy milyen minőségű húst darálnak bele.
4/12 anonim válasza:
A húspogácsa marhából készül, csak a hús mellé bedarálják a az állat minden részét, ami kicsit is ehetőnek látszik.
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Készíts otthon egy húspogácsát és hasonlítsd össze a mekis hússal. Rájössz mi a különbség marha és "marha" közt. A mekis pogácsákba a marha minden részét beledarálják. Én is szeretem,de nem 1x találtam benne csontszilánkot.
7/12 anonim válasza:
Az a Jamie Oliver-es cikk totál kamu.
8/12 anonim válasza:
6-osnak es 7-esnek is igaza van. Jamie Oliver semmifele pert nem nyert a McD ellen. Amit leirt, azt sem tudta bizonyitani. Ami viszont teny, es nem csak a McD csinalja: az allat minden reszet beledaraljak a pepbe/masszaba. Lehet, hogy csak marha, de benne van minden ehetonek velt resze, es igen, csontdaralmany is. Egy otthon keszult hamburger huspogacsat igazabol ossze sem lehet hasonlitani, eg es fold. Probalj otthon kesziteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!