A McDonald'sban a Bigmacban illetve a sajtburgerben színtiszta marhahúspogácsa van?
Egy személy elbizonytalanított mikor azt mondta, marha vegyítve sertéssel. Zsidó származású vagyok, olyan aki tartja a vallását, így nem ehetek disznóhúst. De az a helyzet, hogy ettem már sajtburgert. De ha most kaphatnék választ megbízható forrásból, az döntene hogy a továbbiakban fogok e enni a McDonald's éttermében.
17F
Dehogy!
Az egész hálózatban csak vágóhídi nyesedékkel dolgoznak, amit máshova nem szabad már felhasználni.
Még a csirekszendvics is húspépből van mócsingokkal.
Én öklendezni kezdek a mekis kajától, nem tudom megenni.
Egyszer vegyél szíhúst, süsd meg és hasonlítsd össze!
A húspogácsa amúgy is darálthúsból készül, ha otthon csinálod is, aminek csak egy kis része a hús, a többi áztatott zsemle és miegyéb.
Nem rossz a fenéket. Azért van a világon mindenhol, mert baromi nagy pénz van benne. Azt hiszed érdekel akárkit is a te egészséged, amíg azt a szutyok szemetet zabálod jópénzért, amit te "nem olyan rossz" kajának nevezel?
Kérdező: ne egyél a mekdonálcban. Undorító, gusztustalan kaják, nem egy ismerősöm dolgozott ott, és mesélt róla, hogy mit művelnek a kajával ott, vagy hogy miből készül.
"Ja, azért van az egész világon Meki mindenhol, mert a szart adják el nem? Ne legyél már agyhalott. Nem azt mondom hogy egészséges, de azért nem is rossz"
Jézusom, te aztán nagyon nagyon naív.
Azért van ott az egész világon, mert ez egy multimilliárdos nagyvállalat és az emberek a szemetet is megveszik, ha elég jó a reklámja.
Nem úgy szemét, hogy romlott...
Sajnos legálisan is lehet szemetet árulni, bájdövéj, jópár fejlettebb országban most tiltották ki teljesen az egész országból a mekiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!