Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A McDonald'sban a Bigmacban...

A McDonald'sban a Bigmacban illetve a sajtburgerben színtiszta marhahúspogácsa van?

Figyelt kérdés

Egy személy elbizonytalanított mikor azt mondta, marha vegyítve sertéssel. Zsidó származású vagyok, olyan aki tartja a vallását, így nem ehetek disznóhúst. De az a helyzet, hogy ettem már sajtburgert. De ha most kaphatnék választ megbízható forrásból, az döntene hogy a továbbiakban fogok e enni a McDonald's éttermében.

17F

2013. júl. 25. 21:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

The Evil That Men Do

Le tudnád nekem írni, hogy melyik jópár fejlettebb ország tiltotta be? Nem védem a céget, de egy olyan cikket sem találtam az interneten, ami azt mondaná, hogy bárhol betiltották volna. Bolíviában nincsenek már, mert ott nem volt nyereséges, de nem hinném, hogy az egy annyira szuper fejlett ország. :)

2013. júl. 26. 21:57
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, ha te a kasrut szerint étkezel, akkor a sajtburger eleve felejtős, meg úgy általában minden, amit a mekiben árulnak (kivéve talán a salátát), mivel tejterméket, és húst nem ehetsz egyszerre...
2013. júl. 27. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja meg halas szendvicset is ehetsz, és sima csirkefalatokat (majonéz nélkül természetesen).
2013. júl. 27. 00:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Még mindig nem fogtad fel, nem fognak kitiltani egy McDonald's-ot egy országból, mert a sok birka ott zabál, és iszonyat nagy bevétel van belőle. Őket "ott fent" pedig nem te érdekled, hanem a pénzed.
2013. júl. 27. 11:22
 15/18 anonim ***** válasza:
2014. szept. 23. 08:31
 16/18 anonim válasza:

McDonald's-ban dolgozom, és hát igen, eléggé bizalmatlanság gerjesztő...

....a húspogácsa pl szójából van (növényből érted? :D )

szval hihetetlen...

...sütés előtt a nyers húspogácsának világoszöld színe van...

2015. szept. 1. 00:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Bizalmatlanság gerjesztő? Ilyen nyelvhasználattal nem is csodálom, hogy gyorsétteremben dolgozol.
2015. szept. 1. 03:03
 18/18 anonim ***** válasza:
#16 én is mekiben dolgozom, melyik pogácsának van zöld színe? Komolyan érdekelne.
júl. 18. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!