A Mekis hamburgerben tényleg nem sok marha van? Azt mondják, annak a húsnak köze nincs a húshoz!
Figyelt kérdés
Meséltem ismerősömnek, hogy láttam a TVben, hogy Ameirkában a McDonald's a legnagyobb marha felvásárló!
És azt mondta, az érdekes, emrt a mekis hamburger hús az marhát nem látott...
De miből csinálnák, ha nem marhából?
Patkányból?
2014. júl. 26. 18:58
11/12 anonim válasza:
Ez körülbelül örök rejtély marad - bizonyítékok nincsenek semmire, csak találgatások, de csak kóstolj meg egy mekis kaját... Érezni fogod azt a tipikus műanyag ízt.
12/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, a McDonald's sikertörténetének alapja az volt, hogy a marhának a legértéktelenebb részeit (elülső részek), amivel semmit nem lehetett kezdeni (kidobni való részek), azokból csináltak valamit. Olcsó alapanyagból tömegeket tudnak étkeztetni. Szerintem az igazsághoz hozzátartozik, hogy rengeteg embernek ízlik. Akárhol jártam a világban, Kanadától Svájcig, a mekikben sorban állnak az emberek, tehát tömegek szeretik a hamburgereket. A húspogácsának pedig azért lehet olyan rágós az állaga, mert nem drága steakből készítik, hanem a marha másra nem használható, értéktelenebb részéből. Szerintem a legutóbbi botrány a csibefalatokkal (állítólag sok volt benne a bőr) ugyanerről szól. Az viszont biztos, hogy a mekiben mindig ugyanazt a minőséget fogod kapni, gyomorrontásod sem igen lesz. Étteremben kaphatsz rohadt, még földes salátalevelet a tányérodra, egy mekiben biztos, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!