Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét csináljak? Nem szeretem a menyasszonyom, hanem valaki mást.
Ezt elb..ztam!
Öt éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Úgy voltam vele, minden kapcsolatban vannak-lesznek gondok, megoldjuk.
Közben a szüleimnél kiépítettem a felső szintet (külön bejárat) hogy majd ott együtt élhessünk. Jóban van anyuékkal, és két hete meg is kértem a kezét.
Úgy terveztük, karácsonykor jelentjük be.
De két hét alatt elromlott bennem minden.
Már pár hónapja beszélgettem egy kamaszkori csajhaverral.
Most már ő is felnőtt nő, két gyerekes anyuka.
Pár napja találkoztunk kettesben. Eddig is volt pár találkozó, de vele voltak a lányai is.
Búcsúnál szájoncsókoltam, Nem egészen véletlenül.
Azóta nem nagyon beszéltünk, bár kicsit kiborult, hogy játszani akarok vele, holott ez nem igaz.
Őt akarom.
Most is másik ablakban lesegetem az adatlapját, van fent olyan fotó amit én csináltam róluk.
Imádom a lányait is, és álmodozom, mint egy kis tini, hogy itt rohangálnak az asztal körül, miközben mi készítjük a vacsorát, díszítjük a fát...
Remekül időzítetted az eljegyzés felbontását.Szegény egész életében ezt fogja emlegetni.
Persze jó,hogy megtetted és erre nincs jó időpont,de pont karácsonykor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!