Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálsz ha egymásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálsz ha egymásba szerettek valakivel, ahol a ferfi foglalt? Van kicsi gyerek is, de nagyon boldogtalan, válni szeretne?

Figyelt kérdés
Csak a nő nehezíti a valast? Van egyáltalán aki várt ilyen helyzetben,és végül párja lett az addig nős ferfinak? Nincsen köztünk semmi testiség,csak mindketten vagyunk egymásra. Azt állítja hogy elválnak de nem letezik ilyen dologbol kapcsolat? Ja igen,kb mennyi idő után?
2015. dec. 23. 17:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Pontosan hogy nem akar belőlem szeretőt csinálni,ahogyan fogalmazott valamelyik válaszoló, "kapcarongyot". A baba nékik is véletlenül van amúgy
2015. dec. 24. 09:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Fe még ha ő akarná sem tudna belőlem szeretőt csinálni mert én sem olyan fajta vagyok. Csak vonzódunk egymáshoz és velem beszéli meg a gondokat,és tudjuk magunkról hogy lehetne köztünk kapcsolat,ha elvalna,illetve szetkoltoznenek,ugyanis nem házasság.
2015. dec. 24. 10:02
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Véletlenül van a baba...tehát akkor szexelgettek néha-néha és becsúszott a baba. Aham, tényleg nagyon sajnálom a pasit, nagyon boldogtalan lehet, h az eddigi heti 4 szex helyett már csak heti 2 van a baba miatt...Sose fog elválni a pasi, az meg csak szép szöveg, h nem akar belőled szeretőt csinálni. Amúgy okosan csinálja, mert kivár, h te und meg a várakozást, te kezdeményezd a szexet és akkor elmondhatja, h hát nem ő akarta, h szerető legyél ,csak te nem bírtál várni. És tessék, már meg is van a kis görénynek, amit akart. Feleség, gyerek,szép család, meg egy kis olcsó játékszer, akit bármikor levehet a polcról, ha úgy akarja. aztán meg visszateszi.
2015. dec. 24. 13:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem így van de mindegy. Ezekszerint minden pasi goreny,aki nem akar bene maradni egy rossz kapcsolatban. Érdekes teória. Ő pl tisztességesen játszik, nem tart szeretőt a válás előtt,hiába vonzódik hozzá,mégis görény.... Hagyjuk ezt,meddő vita
2015. dec. 24. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Fogd már fel, hogy ha kisgyerek van, akkor szexelnek a feleségével, mert a gyerek szexből lesz :D

Csak téged kábít azzal a szöveggel, h válni készül...aki válni akar, nem csinál gyereket.

2015. dec. 25. 09:56
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"illetve szetkoltoznenek,ugyanis nem házasság."

Akkor döntsd már el végre, h házas a pasi vagy nem, mert összevissza hadoválsz, a kérdésben nős férfiról beszélsz, aki "válni" szeretne.

2015. dec. 25. 10:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, én nem lennék szerető, én olyan ember vagyok, akik akkor is tud várni valakire, akár éveket is, ha nagyon elkap a szerelem, és nem vágyom másra. Tehát nálam addig nem lehetne több, amíg nem választott egyértelműen engem valaki. Nyilván ha van gyereke, ne hanyagolja el. Előfordul, hogy nem úgy alakul egy házasság, kapcsolat, hogy valaki csak szex miatt tart fenn egy kapcsolatot, érzések nélkül (a férfiak sokkal inkább képesek érzelmek nélkül szexelni), előfordul, hogy egy nő megpróbálja kijátszani a férfit és megpróbál teherbe esni, csak az ilyenek nem gondolnak arra, hogy a gyerekkel csesznek ki. De azért át lehet látni másokon, és egy ilyen faramuci helyzetnek nem árt utánajárni.
2015. dec. 25. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!