Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak ti belemennétek párkapcsolatba egy olyan lánnyal akinek már van egy gyereke?
Előre bocsátom, csak elméleti nézőpontból tudok válaszolni, mivel nagyon hosszú ideje élek együtt párommal, csak közös gyermekeink vannak.
Egészen fiatal koromban teljességgel kizártnak gondoltam, hogy olyan lánnyal jöjjek össze, akinek mástól van gyereke. Aztán az évek múltával ez a enyhült, akkor úgy képzeltem, el tudnék fogadni társnak gyermekes nőt is, feltéve, ha a gyerek apja már nem él, vagy teljesen megszakadt vele a kapcsolatuk, tehát a gyereket sem látogatja.
Újabb hosszú évek elteltével (talán elhülyülök, vagy csak érettebben gondolkodom?) azt érzem, képzelem, hogy adott esetben nem lenne kizáró ok párválasztásnál, ha a nőnek mástól már van gyermeke.
Azt hiszem, ebben a szemléletváltozásban komoly szerepet játszik, hogy saját gyermekeim is vannak.
Nem. Erőm teljében vagyok, úgy érzem, enyém a világ, és a legszebb férfiéveim még csak most következnek.
Nem akarok egy (két?) idegen gyermeket a nyakamba venni. Sajátot szeretnék. Valakivel (igen, Szilvi, veled...), aki szintén velem éli meg ezt először.
A videojátékos hasonlat találó.
Igen. A volt páromnak, van egy 10 éves kisfia. Az első kapcsolatából van. A gyereke 3 éves volt, mikor az akkori párját kidobta mert, inni kezdett, elcsavargott 1-2 hétre, haverjaitól kölcsönkéregetett nagyobb összegeket, amiket nem fizetett vissza.
7 évig egyedül nevelte a kisfiát. Illetve a szülei is ott voltak mellette.
Beleszerettem, ő is viszont, összejöttünk. Sajnos 4 hónapja szakított velem.
Nem érdekel/t hogy, már van gyereke. Jól kijövök vele, szeretem őt is, apjaként néz/ett fel rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!