Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen fura kapcsolatra hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen fura kapcsolatra hol találhatnék lányt? Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?

Figyelt kérdés
Baráti kapcsolat lenne, szóval semmi szex. Néha találkoznánk, elvinném mekibe, kávézóba, mindent megtennék neki amit kér, kedves, udvarias lennék stb. Nem kérnék cserébe semmit, elég maga a találkozó, és hogy törődhetek vele. 1 feltételem lenne csak, az hogy ne akarjon többet, szóval nincs kapcsolat, és szex sincs.

2015. dec. 20. 10:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ez baratsag, etteremben meg ugyse tudok se enni se inni. Igy nem elezodne ki. Akkor allhatod a szamlat, ha a baratod ( a lany ) engedi.

N

2015. dec. 20. 12:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Bárhol, nincs ebben semmi fura, szeretnél lányokkal barátkozni, munkahely, suli,bárhol..
2015. dec. 20. 13:01
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem sima barátságra gondolok, szeretem úgy kezelni a nőket mint ha fölöttem állnának.
2015. dec. 20. 14:05
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha jofej vagy barhol :)
2015. dec. 20. 14:38
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ilyen barátom, bár a helyén kezeljük egymást, nem alá-fölé rendelve és mindent magunknak fizetünk mindig. Ő az a srác, akihez nyugodtan átmehetek hajnali 2-kor kibőgni magam, aludhatok tőle 40 centire, mert tudom hogy semmi nem fog történni.

Nincs meg a kémia közöttünk, de ennek ellenére rengeteg közös van bennünk, imádjuk egymást, megértjük a másikat. Most éppen mindketten szinglik vagyunk, úgyhogy a közös külföldi hosszúhétvégézésünknél semmi rossz nem volt abban, hogy úgy aludtunk el egymás melletti ágyban, hogy fogtuk egymás kezét. Szökőévente egyszer megöleljük egymást, kb. ennyi a testi kapcsolat közöttünk. Tök jó ez így, főleg hogy nyugodt lehetek, mert tudom, hogy neki is bőven kimerül ennyiben a vágya.

Megbeszélni mindent megtudunk egymással, őszintén szólva sokat gondolkodtam már ezen. Ha egyszer párom lesz, akkor jó lenne ha javarészt hasonló lelkületű lenne, mint ez a barátom. Nagyon kevés olyan férfi van, akinek igazán képes vagyok megnyílni és a nőgyógyászati élményeimről is beszámolok akár... :D

2015. dec. 20. 14:39
 16/22 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Na ha eddig nem àrasztottak el privàtokkal,majd fognak...

A sok partycicus,akik pont arra vàgynak,hogy mindent te àllj,pénzük sosincs,àllandòan éhesek,+ruha meg smink is kell nekik...Ês tutira nem kell félned,hogy komoly kapcsolatot akarnak. Az sem gàz,ha szexet nem akarsz,mert mindegy nekik,csak fax legyen.Mindegy,kié.

Ès pont arra is vàgynak,hogy ùgy kezeld őket,mintha fölötted àllnànak...

2015. dec. 20. 14:42
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem kaptam még sok levelet. De nem alkalmas bárki erre, szóval ha sokan írnak válogatok. Az intelligencia,játékosság elsődleges nálam.
2015. dec. 20. 14:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Meki? és kávé? cserébe ,hogy hallgassa a lelki bajaidat?
2015. dec. 20. 15:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene. Az életben semmi sincs ingyen, gyanús lenne, plusz nincs szükségem arra, hogy kiszolgáljanak. Párommal is felezni szoktuk a költségeket. Nekem más férfi ne fizessen ételért vagy ilyesmiért (amúgy a meki nem a legjobb ízlésre vall).
2015. dec. 20. 15:21
 20/22 anonim ***** válasza:
43%

Az a baj draga higx nincs minden penzert.En vicces vagyok jatekos intelligens olyan igazi buggyant jocsaj.Vannak fiu barataim de ok nagyon kulonlegesek azert a barataim.ingyert.ha ismerlek es jofej vagy vagy tudsz valamit amit en nem akkor erdekelnel.

Az a helyzet hogy szimpatiat szinlelni nehezebb mint szerelmet ;)

2015. dec. 20. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!