Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, hogyha most nem vágyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogyha most nem vágyok komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Az utóbbi időben egyre inkább azt érzem, hogy nem vágyok komoly kapcsolatra jelenleg. A történethez hozzátartozik, hogy régebben nagyon kövér voltam, a fiúk tudomást sem vettek rólam. A helyzet ebben az évben változott meg. Azóta a fiúk keresik a társaságomat, buliban, utcán stb. Tudom, hogy a legtöbben csak szexelni akarnak és nyilván a külsőm miatt figyelnek fel rám. Úgy érzem, hogy be kell pótolnom valamit. Nem akarok átesni a ló túloldalára, de ez most minden igényemet kielégíti.
2015. dec. 16. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha te így jól elvagy akkor élvezd ennyi :) Ne mások véleményével törődj! 25/F
2015. dec. 16. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Azt csinálsz amit akarsz, ha neked jól esik akkor nem baj
2015. dec. 16. 19:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj! Inkább 19 évesen, mint később 2 gyerek után.
2015. dec. 16. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj nincs ezzel semmi baj....koveren gondolom visszafogtad magadban az egeszseges szexualitast es ez most hogy lefogytal es bejossz a csavoknak utad fog torni maganak...en azt mondom csak lazan kalandozz egy kicsit,de persze ne vallj ribive ha nem muszaj....aztan majd egy ido mulva lehet egy kalandbol komoly kapcsolat lesz :)
2015. dec. 18. 18:20
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Nme baj, nem tehetsz rola hogy budos a lehelleted
2015. dec. 18. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az 5. azért így áll hozzá, mert féltékeny :D neki biztos nincs esélye élvezni több fiú/lány rajongását.
2015. dec. 18. 21:13
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg visszafogtam magamban mindenféle szexualitást. De őszintén szólva nem is bánom, hogy nem fiatalabb koromban kezdtem el.

Köszönöm a válaszokat!:)

2015. dec. 24. 02:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont 19 éves koromban kezdtem el pasizni,

előtte csak 1 fiúval jártam (vele hosszabb ideig:))

Utólag nem bántam meg,hogy csak 19 évesen kezdtem és nem hamarabb. :)

L21

2015. dec. 24. 04:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, most szerezz tapasztalatokat akkor jobban megtalálod az igazit akivel majd az ágyban is passzoltok. 38/F
2016. jan. 25. 17:41
 10/10 anonim ***** válasza:
nem,baj legalább te élhetsz,én úgy érzem magam mint egy madárkalitkában.
2016. máj. 17. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!