Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 32 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
ő 49 én 17 (L)
2015. dec. 18. 19:37
1 2
 11/18 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Huha. Nagyon sok. Nem magyaràzom miért,hogy mi lesz később,mert szerelmes embernek hiàba a szò. De abba gondolj bele,ő màr rég visszajött azokròl az utakrol,amikre te még rà sem léptél. Idegesîteni fogjàtok egymàst. Te meséled neki az ùjdonsàgokat az életről(legalàbbis neked az),ő màr rég âtélte ezeket. Ês unott pofàval hallgatja,te meg a fejéhez vàgod,hogy nem is érdekli... Őt idegesíti a csacsogàsod,téged meg a gyakori tévénézős kockulàs...

Ês tényleg,később? Amikor te csalàdot akarsz? Ès 15 év mulva màr egyre több nyavalya jön ki rajta,hiàba tartja magàt jòl,a szervezetet becsapni nem lehet! Egyre több betegség,fàjdalom itt-ott,te akkor éled meg a nőiességedet...Akkor leszel érett nő...Lesz neked türelmed?Kétlem...Ezek csak nagyon aprò példàk. A nagyokat nem emlìtettem. Ez màr tényleg nagyon-nagyon sok!!!!!!!

2015. dec. 18. 20:36
 12/18 anonim ***** válasza:

ennyi idősen mind nőnek képzeli magát, de a pasit képtelen vagyok megérteni."

Ja, mind "érettebb a koránál"!

Egyébként a 49 éves is gáz valószínűleg, meg hát a fiatal hús csak vonzóbb neki mint a korabeliek, ha egyáltalán még működik a cerkája. :D

2015. dec. 18. 20:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Hm, 32 év korkülönbség. Tehát ebben a pillanatban születne meg egy lány, akit 17 év múlva dugnék, mint állat. Nem rossz. :DDD
2015. dec. 18. 21:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Azt írtad nincs fantáziád...

Egyébként mindig is voltak/vannak példák nagy korkülönbségre.

2015. dec. 18. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz.
2015. dec. 18. 21:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Szeretem az ilyen kérdéseknél azt az aggódást, hogy "gondolj bele 10 év múlva hány éves lesz, és a közös gyerekeitek hogy fognak majd felnőni apa nélkül, blabla"...

Mintha általában roppantul jellemző lenne, hogy akivel az ember összejön 17 évesen, azzal együtt marad maximum 3 évnél tovább.

Kérdező, én el tudom képzelni, hogy megtaláltátok egymásban, amit kerestetek (ami valószínűleg nem ugyanaz), de azért remélem nincsenek illúzióid arról, hogy ez örök életre szól majd. Bár, amilyen fiatal vagy, lehet majd megtapasztalod a saját bőrödön is.

Szüleid amúgy mit szólnak hozzá, ha egyáltalán tudnak róla?

2015. dec. 18. 22:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Anyudnak nem fog tetszeni! :)

Egyébként én is hasonló leány voltam, na most kettő fajta ilyen idősebb fazonnal voltam együtt (nem két hétig, jóval tovább): az egyik csak a testemet akarta, de nem merte volna a szemembe mondani, én meg persze kellőképpen naiv voltam hozzá... na már mindegy.

A másik tényleg engem akart, kicsit fiatal lány függő volt amúgy, de ő valóban úgy tekintette, járunk, bemutatott, felvállalt, stb. Mikor elhagytam, nagyon megviselte.

Ami közös volt bennük, hogy rettentően féltek bármiféle komolyabb felelősségtől... az öregségtől... mindentől! És anyuci függők is voltak pluszban. Nálam gyerekesebbek voltak, pedig én voltam a gyerek korban. Hidd el, az a férfi nem érett, és csak kompenzál, aki ennyivel fiatalabbat akar... de amúgy te tudod, próbáld meg, de ne hosszútávra tervezz.

2015. dec. 18. 22:14
 18/18 anonim ***** válasza:
beteges. Melyikötök az idiotább?
2015. dec. 19. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!