Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18N és 38F? Várom a tapasztalataitokat!
Hát pl. azért mert egészen mást akarhat a kettő. Pl. a 38 éves gyereket, de a 18 éves még nem, mert fiatal hozzá, satöbbi.
Meg hát kicsit szánalmas is. :)
Melyik vagy te egyébként?
nem akar a pasi gyereket
nem is volt hazas meg semmi ha jol tudom
Az ő dolguk, magánügy!! Senkinek semmi köze hozzá és ítéletet mondani felettük.
Ha egymásnak megfelelnek és nekik jó ez így, akkor ámen. A többiek meg törődjenek a saját életükkel, akik bármit is akarnának ez ügyben mondani róluk.
Egy külső személy, SOHA nem fogja tudni megmondani, hogy mi játszódik le a két ember életében, akik egy párt alkotnak. Az az ő életük. Egymást választották.
És kész.
A többiek meg fogadják el az ő döntésüket, mert nekik semmi beleszólásuk sincs a pár életébe!
Igen,ismét és megint csak azt tudom mondani,de jó lenne,ha én is így öregedhetnék meg !
A betyár mindenségét,felkelek,mint öreg hapsi és a fiatal tündérke mit csinál ,na mit ? Jó mélyen lehajolva takarit.
Én keltemben belemarkolok abba,amibe bele kell,majd rágyújtok és elszürcsölöm a kávémat.Ér az az ujj a bilibe,naná,hogy beleér,az ébredés is fájdalmas.
Ez van gyerekek,vannak olyan spílerek,akiknek bejön a buli.
Aggály,idegesség ? Egy nagy lópikulát ! Az erotika nem szégyen.
Ja és ki ne hagyjam a lényeget:az ember idők korára hülyül meg !
Indok van,mentség van,hát emberek,tessék élvezni az édes falatokat.
A zöldet,ne a piros praclit nyomjátok.
Jól példázza az utolsó hozzászólás, amikor a farok győzedelmeskedik az ész felett.
Nyilván egy kapcsolat nem csak abból tevődik össze, hogy belemarkolsz a hátsójába és megmártozól benne.
Olvasva a soraidat olyan érzésem van, mintha megboldogult apámat olvasnám, aki épp pár hete hunyt el alig a 6.x után. Mindig falta szegénykém a nőket, ráment a házassága és kicsit ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!