Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
ő 49 én 17 (L)2015. dec. 18. 19:37
3/18 anonim válasza:
Én is akarok majd 49 évesen tinisunát döngetni!!
4/18 anonim válasza:
Véleményem szerint nagyon sok, de a te életed, a te döntésed. Ámen.
5/18 anonim válasza:
Ha csak szexet akarsz, akkor simán. Egyébként tartós párkapcsolatra szerintem ez túl sok már. Elképzelni sem tudom, egy közel 50
6/18 anonim válasza:
Bocsi, hamarabb elküldte.
Szóval, elképzelni sem tudom, hogy egy közel 50 éves férfi komolyan tervezzen (ez alatt házasságot, családot értek) egy 17 éves kislánnyal. Persze, te érettebb vagy a korodnál, blablabla. Nem. Kislány vagy még az 50 éveshez képest. Aki valószínűleg csak dugni akar. Ezért javaslom, hogy ebbe nagyon ne éld bele magad.
7/18 anonim válasza:
te is tudod, hogy ebben a korban ez még nagyon nagyon sok
majdnem 3-szor annyi idős, mint te
8/18 anonim válasza:
Gondolj bele, hogy amikor majd gyereket akarsz 60 éves lesz a faszi és nem az apja, hanem a nagyapja lesz...
10/18 anonim válasza:
Mi a fészkes fene baja van annak a pasinak?
Az, hogy a csaj h@lye nem meglepő, ennyi idősen mind nőnek képzeli magát, de a pasit képtelen vagyok megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!