Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti tényleg örültök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti tényleg örültök az ilyen ajándékoknak?

Figyelt kérdés

Az ünnep és más kategóriák is hemzsegnek ezzel: kulcstartó/bögre/párna/fénykép/gravírozott üveg/stb közös képpel.

Karkötő/nyaklánc félbetört szívvel vagy lakat-kulcs szimbólummal.

Szívecskés plüssök és tárgyak.

Közös póló/pulóver, ami a másik iránti olthatatlan szerelmet hirdeti.

Valami "tipikus" ajándékot biztos kihagytam, aki akarja pótolhatja :D

Szóval, a kérdésem elsősorban férfiakhoz szól: ti tényleg örültök ezeknek?

Mennyire "kötelező" ilyeneket adni/kapni?

2015. dec. 18. 11:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A barátnőimmel került szóba, hogy én miért nem adok ilyeneket, hisz olyan szép emlékek lesznek. Én meg ódzkodok ezektől, mert nem szeretnék még én se ilyeneket kapni és el nem tudnám képzelni, hogy egy férfi örülne egy rózsaszín himzett szivecskés párnának. Megkérdeztem a barátomat, ő is allergiás rájuk, de kíváncsi voltam, hogy mások is így állnak-e hozzá.
2015. dec. 18. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Felesleges vackok. Én annak örülök, amit szeretek. Pl. gyűjtöm a régi pénzérméket. Na jöhet egy középkori vagy római. Vagy mondjuk egy acélbetétes bakancs is jöhetne, mert a mostani kezd elhasználódni. Szóval ilyenek. De ezek a felesleges szivecskés poharak, kulcstartók, meg félbetört sz.arok, teljesen felesleges, értelmetlen vackok. Lehet, hogy ezek tetszenek a tini lányoknak...de egy férfinak egészen biztosan nem. De elmondanám, hogy a nők többsége sem rajong ezekért egy bizonyos kor után (mondjuk 25). Legalábbis a feleségem tuti nem. Inkább örül egy könyvnek, sálnak vagy egy klassz díszpárnának...de ezeket már ő sem szereti. 32/F
2015. dec. 18. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem, mert kb semmire sem jók. Még dísznek sem.
2015. dec. 18. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

azért van más alternatíva a rózsaszín szivecskés közösképes párnán kívül:D pl egyik évben wowos párnát kapott a barátom. annak örült tényleg.

szóval nem biztos,hogy a felsorolt ajándékok mindegyike hülyeség meg porfogó, de tudni kell a határt!

pl szívecskés plüss meg ilyenek .. hát ezt én nem adnám egy felnőtt férfinak.

amúgy nálunk a barátom szokott ilyen közös képes bögrét meg ilyeneket csináltatni nekem. tudja,hogy örülök neki. ahogy az is íratlan szabály,hogy ilyen giccses dolgokat csak ő ad nekem, de ő nem szeretne ilyet:D

az ilyen egyen felsők Mr és Mrs szerintem nagyon gáz és személytelen! még női szemmel is.

de a bögre pl amin ketten vagyunk az tetszik nagyon.de abban van egyediség, nem csak bement a boltba és levette az első cuki páros dolgot.

visszatérve a témára, én igyekszem olyat venni a páromnak aminek örül is. vagy éppen a szexhez kapcsódó dolog,szóval szintén örül neki.

de pl ez tetszik: [link]

de mint írtam, a mr és mrs feliratú meg mickey és minnie sztem gáz . de a személyes jó

2015. dec. 18. 13:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Barátomnak egyszer vettem pólót, azon egy nagyon egyedi és külső szemmel teljesen értelmetlen szöveg van, ezt azért, mert mielőtt összejöttünk, mondta, hogy akarok egy pólót, amin az áll, hogy... És a szöveg. Ezen egy hétig röhögtünk, háromnegyed évvel később volt karácsony, akkor adtam, azt hittem elfelejtette, és kiderült, hogy ő is készítettet nekem egy ugyanolyat. Annyira röhögtünk rajta, nem hordom a pólót csak otthonra, meg ő is. De az például klassz volt. Más giccseset nem adtunk.
2015. dec. 18. 15:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nekem ajándék, elég ajándék lenne az, ha a nő átköti magát egy masnival, és odaül a fa alá. :P
2015. dec. 18. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!