Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit tennétek, ha 3 évvel a szakítás után rátok írna az exetek?
Sztori: 3 éve szakítottam a volt barátommal (most 30), előtte 3,5 évig együtt voltunk. Azóta nem láttam, nem beszéltünk, Fb-n sem vagyunk ismerősök, semmi...
Most megtudtam (újsághírből), hogy nyáron elveszítette az apukáját, előtte pár hónappal a nagymamáját. Az édesanyja nem él, a húga Németországban van, ráadásul tudom, hogy mostanában végez a sulival is.
Most épp nincs senkim, de volt már azóta egy hosszabb, pár hónapos kapcsolatom, szóval nem kétségbeesett szingli vagyok.
Szerintetek írjak neki? Csak olyasmit, hogy mi a helyzet, hogy van?
Nekem írtak már hasonlót, de akkor nem az én rokonaim haltak meg, hanem az ex rokonai. Néztem egy kicsit, mert igazából engem miért kéne, hogy ez érdekeljen?
Én nem írnék a helyedben, 3 éve semmi kapcsolatotok nem volt, miért most kezdenétek el?
Mi a célod? Kifejezni a részvétedet, vagy az érzelmileg kiszolgáltatott helyzetét kihasználva visszamelegedni hozzá? Esetleg némi nosztalgia-szexszel megvigasztalni?
Tisztázd magadnak hogy mit is akarsz ezzel, hogy neki vajon mire lehetne most valódi igénye, és aszerint cselekedj.
Nekem valószínűleg jólesne, ha ilyen helyzetben rám írnál, jelezve hogy együttérzel. Ha meg felajánlanád hogy találkozzunk ha szeretnék, valószínűleg belemennék (de ez persze attól is függ, hogy hogy váltunk el).
26F
3 éve szakítottatok, és azóta volt egy párhónapos kapcsolatod? De bizony, te egy kétségbeesett szingli vagy.
Én biztos nem válaszolnék neked. Le kell tudni zárni egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!