Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha tudom h vele szeretném leélni az életem de zavar egy dolog? (Tovább lent )
Szia ,nekem 21 éves koromig több mint 50 pasim volt, nagyon kerestem a szerelmet lángolás szinten mindet szerettem de kiábrándultam belőlük aztán jött a Nagy Ő. Ma is vele élek 16 éve vqn 4 gyerekünk. Sosem csaltam meg ,még gondolatban sem. Neki én vagyok a 4. Nő az életében abból kettő fizetős út széli volt. Láss csodát még így is egymástól tanultunk!! Minden kapcsolat más. Nem számít hogy mennyi volt a minőség a lényeg. Ha már most ekkora lelki bajt okoz neked hogy te vagy a 6. Akkor ez később csak rosszabb lesz. A ti kapcsolatotok halálra van ítélve mindaddig amíg így gondolsz a múltra.... Felejtsd el vagy hagyd elmenni, ne kínozd olyannal ami ellen már nem tehet semmit..
Amúgy sztem te vagy a hibás, mert miért álltál szóba olyan lánnyal akinek volt már 5 pasija. Eleinte még nem zavart? Akkor valami kissebségi komplexusban szenvedhetsz. Talán túl jó csaj hozzád képest??
36/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!