Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alaptomos kérdése:
Mit csináljak, ha tudom h vele szeretném leélni az életem de zavar egy dolog? (Tovább lent )
Figyelt kérdés
Az a helyzet h lassan 3 hónapja van barátnőm akit nagyon szeretek , szerelmes vagyok belé , vele szeretném leélni az életem , de zavar az h neki előttem több fiúval is volt "dolga" , míg nekem ő az első :/ mostanában nagyon sokat gondolkozok rajta ...szerintetek mit kéne csinálni ?2015. dec. 15. 09:06
31/47 A kérdező kommentje:
Értem
2015. dec. 15. 10:58
32/47 A kérdező kommentje:
Tudom h az én hibám az egész és h fogyatékos vagyok ...
2015. dec. 15. 10:59
34/47 A kérdező kommentje:
Milyen első lépés ?
2015. dec. 15. 11:46
35/47 anonim válasza:
Kérdező, áruld már el, hogy mégis hogy lehetsz szerelmes valakibe, ha nem tudod őt elfogadni?! A leírásaidból látszik, hogy undorodsz tőle, miközben egyszerre féltékeny is vagy rá - ezek szerinted helyénvaló érzelmek egy párkapcsolatban, egy olyan személy felé, akivel elvileg le akarod élni az életedet? Ez a 21. század, drágám, az emberek azzal szexelnek, akivel akarnak, és akkor, amikor akarnak. Egy nő nem lesz kevesebb azáltal, hogy voltak egyéjszakás kalandjai. Ha lenne egy kis eszed, inkább örülnél annak, hogy ki tudja élni a szexualitását, és nem kell küzdened azzal, hogy akarja vagy élvezze egyáltalán a szexet. Mert sok olyan is van ám... Kész szenvedés az egész párkapcsolat, mert a lány fél szexelni, vagy ha szexeltek is, nem ismeri a testét, nem tudja, mi a jó neki, és nem is meri mondani. A te barátnőd azt csinálta, ami neki jól esett. Ha ő nem bánta meg, akkor neked aztán végképp semmi közöd az egészhez! Én a helyedben inkább értékelném, hogy őszinte velem a párom, és bevallotta a múltját... valószínűleg azért tette, mert megbízik benned, nem azért, hogy ítélkezz és egy ribinek tartsd!
37/47 anonim válasza:
Semmi közöd az előéletéhez. Semmi. Ha előtt prosti lett volna, ahhoz sem lenne. Azt kell tudnod, hogy Téged mennyire szeret és Veled milyen. A jelenlegi kapcsolatotokon semmit nem változtatna normális esetben az, hogy korábban mit csinált. Csak azért probléma, mert Te nem tudod elfogadni. Ne akard, hogy emiatt rosszul érezze magát. Ha az előéletem miatt valaki nem tudna elfogadni, otthagynám, amiatt, mert a szemében rossz vagyok. Örülj neki, hogy Ő még nem tett így.
38/47 A kérdező kommentje:
Én elmondtam neki erről az egészről a véleményem , meg ia mutattam neki az itteni összes hozzászólást , és mondtam neki h akkor legyen vége , de ő nem akarja h vége legyen ...
2015. dec. 15. 15:52
39/47 anonim válasza:
Ilyen gyökereknek hogy lehet barátnőjük? :D
40/47 anonim válasza:
Ne aggódj kérdező, majd megjön az esze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!