Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha tudom h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alaptomos kérdése:

Mit csináljak, ha tudom h vele szeretném leélni az életem de zavar egy dolog? (Tovább lent )

Figyelt kérdés
Az a helyzet h lassan 3 hónapja van barátnőm akit nagyon szeretek , szerelmes vagyok belé , vele szeretném leélni az életem , de zavar az h neki előttem több fiúval is volt "dolga" , míg nekem ő az első :/ mostanában nagyon sokat gondolkozok rajta ...szerintetek mit kéne csinálni ?

#fiú #szex #lány #kapcsolat #élet #zavar #neki volt nekem nem
2015. dec. 15. 09:06
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Miért kellett ennyinek oda adnia magát ? Ezt nem tudom megérteni ...
2015. dec. 15. 10:23
 12/47 anonim ***** válasza:
68%

jesszus akkor hagyd el, ha ennyire zavar!!!

ő teste, ő élete, megtette ennyi.

te hány éves vagy?

amúgy ha szétmentek akkor leugrasz a hídról mert akkor már a köv. csaj csak 2. lehet?!

2015. dec. 15. 10:24
 13/47 anonim ***** válasza:
53%

A probléma azzal van, hogy szerinted az ember egyszer lehet életében szerelmes és pont. De a barátnőd valószínűleg volt már szerelmes korábban is, szerelemből feküdt le más pasikkal. Az, hogy te nem adtál korábban esélyt a szerelemnek, nem jelenti azt, hogy csak egy van az életben és utána nincs tovább.

Az, hogy valakinek több partnere volt az életében nem jelenti azt, hogy csak úgy odaadta magát mindenféle megfontolás nélkül. Lehettek ott érzések, nagyonis. És ahogy az egyik korábbi válaszoló írta, sokszor hiszi azt az ember, hogy na, ő lesz az IGAZI, a csupa nagybetűs, aztán valahogy mégsem úgy alakul. Mi van, ha a barátnőd is így érezte? És már nem azért, de honnan tudod 3 hónap után, hogy (ismét a korábbi válaszolóból kiindulva) nem fogtok 6 év után szakítani? Pedig most nagyon meg vagy róla győződve, hogy ő lesz az első és utolsó... Nem gondolod, hogy a barátnőd az első pasijánál ugyanígy érzett, mint te most nála, aki az első barátnőd?

Tulajdonképpen rád is mondhatjuk, hogy odaadtad magad csak úgy, a semmire, hiszen 3 hónap nagyon kevés idő, nem is ismered őt, nem is éltek együtt, házasságról meg még szó sincs. Biztos szerelem, amit érzel, vagy csak simán egy fellángolás? Honnan tudhatod? Nem tudod. Korábban a barátnőd sem tudhatta. Ezért hülyeség emiatt ítélkezned és ilyen meredek kijelentésekkel élned, hogy te az igazira vártál, míg ő meg össze-vissza kefélt a világban ész nélkül.

2015. dec. 15. 10:24
 14/47 A kérdező kommentje:
18 vagyok , képzeld nem fogok leugrani a hídról ... Csak olyannak minek adta oda magát akit mégcsak nem is szeretett ...!?
2015. dec. 15. 10:27
 15/47 A kérdező kommentje:
Nekem elmondta h 2szer volt szerelmes előttem a másik 3 fiúval csak volt ... De egyiket se szerette igazán ... Igazad van , nem tudom mi lesz a jövőben és nem tudom úgy lesz e ahogy én akarom ... Az meg h most én is oda adtam neki ... Hát már az első héten lehetett volna vmi ...de nem akartam ... 2 hónapig vártam úgy h ő már az elejétől akarta ....
2015. dec. 15. 10:32
 16/47 anonim ***** válasza:
71%
Mert fiatal, ki akarta élni magát. Jobb lenne, ha még szűz lenne, aztán pár év múlva benyögné, hogy úgy érzi, kimaradt mindenből és otthagyna?
2015. dec. 15. 10:33
 17/47 anonim ***** válasza:
71%

Mert igen és kész. Ezt nem a te dolgod megérteni. Ha zavar, hagyd el. Így legalább találhat magának egy felnőtt férfit egy ilyen kis picsogó pcs helyett.

24 éves vagyok és 10 férfival voltam eddig. Ezért én egy percig nem szégyenkezem. 3 volt komoly kapcsolat, a többi vagy egy éjszaka, vagy több, de szex és nem más.

Miért? Mert szeretem a szexet. Egyik sem ismeretlen volt, mindegyikkel megvolt a vonzalom már jó ideje, illetve ezzel együtt a bizalom is. Szerelem meg nem kellett hozzá. Vannak ilyen emberek. a barátnőd is ilyen. Ha képtelen vagy elviselni ezt, akkor szakíts és keress mást.

Nincs annál idegesítőbb, mikor valaki ezen picsog.

18/47 anonim ***** válasza:
61%

mert le akart vele feküdni és kész.

ha annyira zavar hogy öt farok járt bele, te minek feküdtél le vele?

19/47 anonim ***** válasza:
61%

Barátomnak első barátnője vagyok, nekem előtte 3 barátom volt.

Az elsővel nem feküdtem le, a másodikkal és a harmadikkal 4 évig voltam együtt. Velünk lefeküdtem. Akkor én is ri.banc vagyok, mert már nem szűzen jöttem össze a párommal? Őt nem zavarja. Szintén 18, én 26 vagyok.

2015. dec. 15. 10:40
 20/47 A kérdező kommentje:
10:32 ... Épp ez az h kiélte magát ... De minek kellett ilyennek lenni ... Akkor én meg ezt csináljam mellette vagy mi ? De én nem akarom mással , egyrészt mert nem vagyok olyan , más részt meg nem tudnék a szenébe nézni ...
2015. dec. 15. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!