Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha tudom h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alaptomos kérdése:

Mit csináljak, ha tudom h vele szeretném leélni az életem de zavar egy dolog? (Tovább lent )

Figyelt kérdés
Az a helyzet h lassan 3 hónapja van barátnőm akit nagyon szeretek , szerelmes vagyok belé , vele szeretném leélni az életem , de zavar az h neki előttem több fiúval is volt "dolga" , míg nekem ő az első :/ mostanában nagyon sokat gondolkozok rajta ...szerintetek mit kéne csinálni ?

#fiú #szex #lány #kapcsolat #élet #zavar #neki volt nekem nem
2015. dec. 15. 09:06
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h riban c , csak neked 4 évig volt kettő , neki 3 évig 5 és abból is 1 évig kb. Nem volt neki senki sem
2015. dec. 15. 10:42
 22/47 anonim ***** válasza:
87%
Reménytelen vagy. Szakíts kérlek. Hadd találjon magának egy kevésbé fogyatékos embert.
2015. dec. 15. 10:43
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
#19 vagyok. Kihagytam, hogy velem is volt, hogy mielőtt összejöttem a jelenlegi párommal a második exszel összejártunk. Aztán nekem is lett valaki, neki is, és maradtunk barátoknak. Ezért igazán elítélendő valaki.
2015. dec. 15. 10:43
 24/47 anonim ***** válasza:
81%

Miért akarod megcsinálni mellette? Mert ő ELŐTTED volt több pasival, te meg annyira töketlen voltál, hogy nem voltál még senkivel? Miért bánt ez? Nem téged csalt meg, de te meg akarod őt csalni, mert kevesebbnek érzed magad ettől.

A hiba benned van, nem benne.

És nem 4 évig volt 2 barátom, hanem 1 volt 4 évig, majd még egy másik 4 évig.

2015. dec. 15. 10:46
 25/47 anonim ***** válasza:
78%

Tehát 2 év alatt 5.. Nekem meg két komoly kapcsolat között 2 hónap alatt 3 pasi. És?

Sokadjára írjuk. Ha zavar, akkor hagyd el. Ez ennyire egyszerű. Egyébként 18 éves vagy, vele szeretnéd leélni az életedet..ez cuki. Neki is majd megjön az esze.

2015. dec. 15. 10:47
 26/47 anonim ***** válasza:
79%

te beteg vagy az fix!

kiélte magát?

te miért nem tetted? igazi vártál? sztem csak senki nem akart veled lenni

2015. dec. 15. 10:48
 27/47 A kérdező kommentje:
Naa akkor méginkább mas vagy ... Ha neki ia lett volna legalább egy 1 éves kapcsija vagy vmi , de max 6 hónap volt neki ...és nem akarom megcsalni , pont ezt írtam ...( olvasni azért tudni kéne ) ... Az meg h most itt fogyatékosnak neveztek nem igazán érdekel , ha ilyen miatt vagyok fogyatékos akkor ez van ...
2015. dec. 15. 10:50
 28/47 anonim ***** válasza:
66%

Egy párkapcsolat ott kezdődik, hogy elfogadod a másikat olyannak, amilyen. Ha nem vagy képes rá, akkor nem ő a te megfelelő társad. A 09:53-as hozzászóló vagyok, a szüleim esetében anyunak csak azért volt 1 barátja apu előtt, mert azért majd 30 éve nem úgy működött a szex, mint manapság, mármint a védekezés része. Pl. kisvárosban nem házasoknak nem adtak el óvszert, így anyu rizikózót az akkori pasival, azóta is hálás a sorsnak, hogy akkor nem esett teherbe és nem ragadt amellett a pasi mellett. (mert apuval meg elsőre összejöttem én is meg a tesóim is)

Manapság kicsit máshogy működik, arról nem is beszélve, hogy egy nő is megélheti a szexualitását és nem kell a házasságig, eljegyzésig várnia. Kívánhatja a szexet, nem lesz ettől bűnös, rossz erkölcsű nő. Az hogy te ezzel nem tudsz megbarátkozni az a te bajod. Igen, lehet kicsit extrém, hogy 19 évesen már 5 sráccal volt, de mikor volt az első? 14-15 évesen? Akkor nem tűnik olyan soknak. Nekem 16 évesen jött az első komoly kapcsolatom, akivel elvesztettem, így gázos lett volna ha úgy hozom össze a magasabb számot, de az egyik srác, akinél csak hormonok borultak rám, azzal nem jártunk. Az csak szexkapcsolat volt, mert bizony félév egyedüllét után mikor még kapcsolatra nem álltam készen bizony vakartam a falat, hogy a maszti már kevés, nekem pasi kell. Most én is riherongy vagyok? (amúgy húgom 3 pasival volt 19 éves korára, ebből 1 komoly. 1-be ő szerelmes volt a srác meg átverte, aztán jött az új barátja... simán összehozható a szám)

Szóval a tanácsom, szakítsatok. Nem tudsz megbarátkozni a barátnőd múltjával, és a múlton már nem tud változtatni. Ráadásul a múltja vele jár csomagban, attól olyan ember most, amit akkor tett, gondolt. A tetteink formálnak. Lehet más személyiség lenne ha csak ült volna otthon a sarokban. Bár pont a személyisége miatt nem ült volna otthon a sarokban.

2015. dec. 15. 10:50
 29/47 anonim ***** válasza:
69%

ha szerelmes lennél és annyira vele akarnál lenni, akkor nem pattognál ezen.

akkor elfogadnád és kész.

mert ha szerelmes vagy elfogadod. te meg nem vagy az, hiába írogatod

2015. dec. 15. 10:56
 30/47 anonim ***** válasza:
66%

Miért vagy fogyatékos?!

Azt kérdezed, hogy akkor most te is tedd ezt mellette? Mert hogy ő kiélte magát?! Már miért tennéd? Hisz te vártál az "igazira". Igazán komoly elveid lehetnek, ha ez ennyitől megborul. Te vártál az igazira, ő meg élvezte a szexet. Ha te ezt a kettőt nem tudod összehozni, akkor hagyd el.

Óóó te szegény, ezesetben feleslegesen veszett oda a szüzességed és meggondolatlanul adtad oda a nemlétező "igazinak". Írtuk már egy párszor..fel kéne nőni.

2015. dec. 15. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!