Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság lehet még ilyen nőt találni, akinek egy idő után sem kellene gyerek?
Sajnos gyerekkori hiba miatt nem vagyok nemző képes. Spermium van, csak kevés, ezért az orvos azt mondta, hogy természetes úton nem lehet, és mesterségesen, lombikprogrammal sem biztos. Családom mindenben mellémáll, de ebben nem tudnak sajnos segíteni.
Tehát, az lenne a problémám, hogy titeket zavarna, ha a férfinak csak egy heréje lenne, és nem lehetne gyereke??
Én elég távolinak képzelem el még a gyerekvállalást és jelenleg azt gondolom, hogy ha szülök valószínűleg a társadalmi nyomás hatására fogok, meg hogy "ne csússzak ki az időből". Barátommal múltkor is beszélgettünk erről (1 éve vagyunk együtt) és tudom, hogy ő szeretne és szülnék is neki, de őszintén semmi kedvem az egészhez (aztán lehet ha már lesz közös lakásunk meg tervezgetjük akkor kedvet kapok....meg a hormonok:) ).
Szerintem semmiképpen ne titkold, fél-1 évig meg főleg ne...amikor feljön úgy a téma akkor mondani kell. Ebben sajnos tényleg nincsen megalkuvás..szerintem ha örökbefogadásra nyitott vagy, akkor máris nem olyan hűdenagy negatívum ez, mint amilyennek első körben látszik.
Kitartást és ne keseredj el!!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!