Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elküldjem neki, vagy ez már túl nyomulós, és inkább hagyjam?
Van egy fiú,aki 2-3 éve visszautasított,a korkülönbségre hivatkozva(én 12,ő:16).De tudom,hogy azért igazából,mert ronda voltam,kövér,meg ronda hajam volt.Most viszont már lefogytam,és a hajam is tök jó,szóval szép vagyok.Amúgy akkor régen,én még írtam neki 2 szerelmes üzenetet,de lekoptatott.
Most egy suliba járunk,és néha észreveszem,hogy néz.Nem tudom hogy a történtek miatt,vagy mert tetszem neki.
Szóval a kérdés arra vonatkozik,hogy van egy videó,ami tetszene neki,de nem tudom hogy ezek után elküldjem e.
12 évesen párkapcsolatot akartál?????? (hova jutott a világ?!?!?!?! X(
10 év múlva már nem lesz olya elsős (általánosiskola) aki még szűz lenne!(legalábbis valahol a testén!!!!)
de mivel tudom, hogy ez a tinikor, így azt mondom, hogy szerezd meg magadnak, de ne holmi videóval!! Ha sokat néz, vagy rád van állva, akkor beszélj vele! mond neki hogy tetszik neked!
Szerintem ne küldd el neki mert megvan rá az esély hogy azt mondja hogy köszi de nem kell...
És akkor jól beégsz...
Inkább keress valaki közös ismerőst és azzal derítsd ki hogy tetszel e neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!