Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elküldjem neki, vagy ez már túl nyomulós, és inkább hagyjam?
Van egy fiú,aki 2-3 éve visszautasított,a korkülönbségre hivatkozva(én 12,ő:16).De tudom,hogy azért igazából,mert ronda voltam,kövér,meg ronda hajam volt.Most viszont már lefogytam,és a hajam is tök jó,szóval szép vagyok.Amúgy akkor régen,én még írtam neki 2 szerelmes üzenetet,de lekoptatott.
Most egy suliba járunk,és néha észreveszem,hogy néz.Nem tudom hogy a történtek miatt,vagy mert tetszem neki.
Szóval a kérdés arra vonatkozik,hogy van egy videó,ami tetszene neki,de nem tudom hogy ezek után elküldjem e.
öcsém..
Nagy az isten állatkertje
Egy videó? Nekem is küldtek már, nem volt olyan felemelő érzés, mint egy fizikális dolog.
DE... miután elvesztettem a lányt, megkönnyeztem azt a felvételt. Ennek így semmi köze a kérdéshez, de valahol mégis jelentett valamit.
Tetszett.
Írtam neki.
Visszautasított.
írtam neki 2 szerelmes üzenetet.
visszautasított.
egy iskolába kerültünk.
tetszik.
szokott nézni,de nem tudom hogy a történtek miatt,vagy mert mégis tetszem neki.
Mert 3 éve volt a üzenet írás,és most szebb vagyok.
akarok egy videót küldeni neki,autósat..
de lehet hogy nyomulósnak fog tartani,
Ha a videon te vagy épen sztrip10 közben ne küld el mert holnapra az egész suli azon röhög...
Ha a videon nem te vagy vmi cikis helyzetben küldd el! Am miért nem küldenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!