Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Elküldjem neki, vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Elküldjem neki, vagy ez már túl nyomulós, és inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,aki 2-3 éve visszautasított,a korkülönbségre hivatkozva(én 12,ő:16).De tudom,hogy azért igazából,mert ronda voltam,kövér,meg ronda hajam volt.Most viszont már lefogytam,és a hajam is tök jó,szóval szép vagyok.Amúgy akkor régen,én még írtam neki 2 szerelmes üzenetet,de lekoptatott.

Most egy suliba járunk,és néha észreveszem,hogy néz.Nem tudom hogy a történtek miatt,vagy mert tetszem neki.

Szóval a kérdés arra vonatkozik,hogy van egy videó,ami tetszene neki,de nem tudom hogy ezek után elküldjem e.

2010. márc. 22. 19:41
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
ezért szerintetek elküldjem a videót neki,vagy ne?
2010. márc. 22. 19:48
 12/38 anonim ***** válasza:

próbáld meg még egyszer feltenni a kérdést, értelmesebben megfogalmazva és ügyelve a részletekre .

pl a videóról beszélj egy kicsit többet, mert nem véletlen hogy senki nem tud normális választ adni ...

2010. márc. 22. 19:48
 13/38 anonim ***** válasza:
ne
2010. márc. 22. 19:49
 14/38 anonim ***** válasza:

autós videót?

bisztos nagyon nyomulósnak fogja tartani, úristen nehogy

15/38 anonim ***** válasza:

azt akarod hogy mi döntsük el, hogy elküldj-e egy kocsis videót egy csávónak?

nagy az isten állatkertje..de jó legyen, én arra szavazok, hogy ne küldd el.

16/38 A kérdező kommentje:
Elküldjem-e neki az autós videót(rallys),vagy ne?
 17/38 anonim ***** válasza:
Sztem sz*pd le.
2010. márc. 22. 19:51
 18/38 A kérdező kommentje:
Igen,ti döntsétek el.Már egyszer visszautasított 3 éve,és most meg akarom próbálni újra,de nem tudom ,hogy nem-e fog nyomulósnak tartani?
 19/38 anonim ***** válasza:
XXXDDD
 20/38 anonim ***** válasza:
ennyí
2010. márc. 22. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.