Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elküldjem neki, vagy ez már túl nyomulós, és inkább hagyjam?
Van egy fiú,aki 2-3 éve visszautasított,a korkülönbségre hivatkozva(én 12,ő:16).De tudom,hogy azért igazából,mert ronda voltam,kövér,meg ronda hajam volt.Most viszont már lefogytam,és a hajam is tök jó,szóval szép vagyok.Amúgy akkor régen,én még írtam neki 2 szerelmes üzenetet,de lekoptatott.
Most egy suliba járunk,és néha észreveszem,hogy néz.Nem tudom hogy a történtek miatt,vagy mert tetszem neki.
Szóval a kérdés arra vonatkozik,hogy van egy videó,ami tetszene neki,de nem tudom hogy ezek után elküldjem e.
próbáld meg még egyszer feltenni a kérdést, értelmesebben megfogalmazva és ügyelve a részletekre .
pl a videóról beszélj egy kicsit többet, mert nem véletlen hogy senki nem tud normális választ adni ...
autós videót?
bisztos nagyon nyomulósnak fogja tartani, úristen nehogy
azt akarod hogy mi döntsük el, hogy elküldj-e egy kocsis videót egy csávónak?
nagy az isten állatkertje..de jó legyen, én arra szavazok, hogy ne küldd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!