Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elküldjem neki, vagy ez már túl nyomulós, és inkább hagyjam?
Van egy fiú,aki 2-3 éve visszautasított,a korkülönbségre hivatkozva(én 12,ő:16).De tudom,hogy azért igazából,mert ronda voltam,kövér,meg ronda hajam volt.Most viszont már lefogytam,és a hajam is tök jó,szóval szép vagyok.Amúgy akkor régen,én még írtam neki 2 szerelmes üzenetet,de lekoptatott.
Most egy suliba járunk,és néha észreveszem,hogy néz.Nem tudom hogy a történtek miatt,vagy mert tetszem neki.
Szóval a kérdés arra vonatkozik,hogy van egy videó,ami tetszene neki,de nem tudom hogy ezek után elküldjem e.
Na,azt kérdezed,gondolom (a többiek erre nem jöttek rá? :) hogy lépj-e valamit,pl. elküldj-e neki egy videót,ami szted tetszene neki.A válasz: IGEN,mindenképpen lépj,főleg,ha néz is téged.Ha nem kérdezel rá,sose tudod meg,Lehet,hogy tetszel neki,csak nyuszi lépni azok után,ami történt.(hogy elutasított,és lehet,most bánja).Ne hagyd veszni a dolgot,főleg,ha még tetszik,annak idején én se mertem lépni,és ezt azóta is bánom...Mit veszíthetsz??? Eddig se beszéltél vele,ha nem reagál a videóra (bár nem tudom,milyen videót akarsz neki küldeni,valami szerelmeset netán? mert azzal eléggé lerohannád),akkor ugyanott vagy,mint előtte,csak tettél is valamit.
Remélem,sikerült válaszolnom a kérdésedre,és csakugyan ezt kérdezted:)
Egyébként mennyire néz? Feltűnően vagy csak rád-rádpilant néha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!