Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy ellenkező neműnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ellenkező neműnek nagyon hasonló tulajdonságai vannak, mint neked, az mennyire teszi számodra vonzóvá?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen tulajdonságok. Ha pl. apró, mint én, az egyáltalán nem vonzó számomra, de ha szereti a madarakat, mint én, az szimpatikus.
2015. dec. 8. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonságoktól függ. Vannak olyan tulajdonságok, amiket nem kedvelek magamban és le akarom küzdeni őket, ezek a tulajdonságok a másik nemben sem tetszenek.
2015. dec. 8. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem abszolút. volt egy exem, totál mindenben mások voltunk, és így sikerült mindkettőnknek a legrosszabbat kihozni a másikból. Most lett egy párom, vele 99%-ban egyezünk apróbb és nagyobb dolgokban, és ez így a lehető legjobb! :-)
2015. dec. 8. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

attól függ mi

pl elég makacs tudok lenni, így ha ő is az, abból lehetnének problémák

de amúgy szimpatikus, ha valaki hasonlít (ettől függetlenül lehet csak barátként)

szerintem az a legjobb, ha 2 ember kiegészíti egymást

2015. dec. 8. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Szó szerint olyan nők jönnek be akiknek olyan tulajdonságaik vannak mint nekem, illetve olyan a világnézetük. Nincs annál jobb mikor beszélgetünk és egyetértünk sok dologban. Én már olyan nővel akiben több az olyan tulajdonság ami nekem nem jön be, ami az ellenkezője mint ami én vagyok, nem jönnék össze, legyen az a nő akármilyen szép is. Az ellentétek nem taszítják egymást, főleg hosszú távon.
2015. dec. 10. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!