Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok képtelen szakítani? Volt veletek hasonló?
Kapcsolatfuggo vagy, felsz egyedul lenni, mintha az valami szornyu dolog lenne... Nepbetegseg ez mar manapsag. Pedig mennyi mindent kepes lennel magadrol tanulni es magadert tenni, mennyit fejlodnel, ha nem ragaszkodnal gorcsosen ahhoz a tudathoz, hogy legyen valakid.. A jovoben hatvanyozottan megterulne.
"Nem tudom, tulelnem-e" - ugyan mar.. Igen, sz-r lenne az elejen, de hosszu tavon csak magadnak tennel jot.
"Tudom hogy gyenge vagyok de nem tudok mit tenni" - Ez szanalmas kifogas, dehogynem tudsz, az egesz csak elhatarozas kerdese. Csak az idodet pazarolod, inkabb tespedsz a boldogtalansagban, minthogy kilepj a megszokottbol.. Ez eleg szomoru.
ez mindent elmond:
" Viszont érzem hogy eza kapcsolat minden más rovására megy, és nem is vagyok teljesen boldog "
Ne légy hülye!!! mikor mind2en lehetnétek olyannal akit igazán szerettek! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!