Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a tulajdonság egy nőben, amivel csak ritkán találkozol és emiatt értékes számodra az a nő?
Elsővel maximálisan egyet értek ! ! !
Ha meg tud nevettetni ! :D
Írok én többet is. :)
- Nem sminkel egyáltalán.
- Nem vágyik alfahímre, és nem néz olyan filmeket, amikben a jókislány összejön a rosszfiúval, beleképzelve magát a jókislány szerepébe.
- Érdeklik a komolyabb dolgok, lehet vele intellektuális beszélgetéseket folytatni.
Nagyon ritka az olyan nő, akinél egyszerre mindhárom megvan, de remélem, hogy egyszer találok egyet. :D
Őszinteség,és amikor megdicsér valami miatt egy nő,tehát a bók,ha így szebben hangzik. Apró figyelmességekkel,ilyen apró dicséretekkel nagyon sok férfit fel tudnának dobni kedv szempontjából is,meg jól is esik.
Életemben először mondta nekem pár héttel ezelőtt egy nő,hogy milyen jó illatom van,és neki is tetszik.És hasonlókra gondoltam,aprók de egy egy férfi napját feldobhatja,legalább is az enyémet nagyon,mert soha nem kaptam még hasonlót sem.Pedig mindig is ilyen illatom volt,jó pár éve ezt használom.
24/F
Nem játszmázik; korrekt a férfiakkal szemben.
Egyéniség (és nem egyénieskedés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!