Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam lebuktatni ezt a nöt?
Figyelt kérdés
Több mint 3 eve van egy se veled se nelküled kapcsolatom,de mindig normalisan meg tudtunk beszelni mindent.Született egy kislanyunk is közben,de nem elünk együtt Kb fel eve egy baratnöm altal megismertem a baratom regi legjobb baratnöjet. Egy darabig nagyon jol elvoltunk,de eszrevettem,hogy hamisan kezdett el viselkedni. Tudja,hogy szeretem a baratom,de utobbi idöben többször mondta,hogy elvezzem az eletem,feküdjek le massal. Felejtsem el a baratomat,ö csak jot akar nekem. Ö meg bulizni jar vele,ettermekbe jarnak haverokkal stb. Tudja,hogy nekem ez faj,de ö nagy örömmel meseli nekem,hogy allandoan csinalnak valami közöset. Az utobbi napokban a baratom teljesen hidegen köszöntött a kezet nyujtva,mintha idegenek lennenk! Akarmit kerdezek nem mondja el miert,csak annyit mondott,hogy tartsunk kis szünetet,de en ne csinaljak hibat,ne jöjjek össze senkivel. Nem hiszem,hogy lenne köztük valami,a nö van vagy 110 kilo,igaz hetente valtogatja a partnereit.Az az erzesem,hogy ki akar jatszani minket egymas ellen. Ma megkerdezte a csaj,hogy hivott e a baratom,mondtam neki hogy igen. Erre ö azt kerdezte,hogy es rendesen beszelt velem? Mondtam,hogy igen,nincs okunk veszekedni. Ezt is furcsanak talalom,mintha azt varna,hogy összekapjunk! A baratomnak hiaba mondanek a csajrol barmit is,mert nagyon szereti a csajt gyerek kora ota,tutti en lennek a rossz. Azt viszont sokan eszrevettek,hogy a csaj feltekeny ram,mert tenyleg sok pasi akar engem megismerni,de en nem akarok mast a baratomon kivül. Meg az ö partnerei is allandoan összeakarnak jönni velem,de nekem nem kellenek. Nem is viselkedek kihivoan egyikkel sem,a csaj megis engem akar kinyirni a szemevel. Ja es mindent tudni akar,hogy kivel mit csinalok.2015. dec. 7. 17:34
1/5 anonim válasza:
Verd meg egy félreesõ sikátorban. Viccet félretéve mond el a barátodnak( akitõl gyereked van!),hogy mit mûvel a banya. Ha nem hisz neked mond meg neki,hogy amíg az a nõ fontosabb addig se téged se a gyereket nem fogja látni. Aljas húzás de eredményes lesz.
2/5 anonim válasza:
A lényeg hogy ne foglalkozz a csaj hívásaival..ne válaszolj neki semmit se ne hagyd h elérjen. Ha a barátod tényleg szeret akkor nem csal meg, ha meg megcsal a nővel akkor annyit is ért...a nő a leírtak alapján biztos azzal kezdené neked h a barátod megcsalt téged. Ha egy ilyen kis nőcske közétek állhat akkor a kapcsolatotok nem lehetett a legjobb.. Az a nő biztos hogy szét akar szedni de te ne foglalkozz az áskálódásával mert ha köztetek minden rendben akkor nem fogtok összeveszni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi,de nem tudom konkrétan,hogy mit müvel csak azt, hogy állandóan örömmel mesèli nekem, hogy mennyi idöt töltenek egymással amit nem velünk tölt el. De olyan kéjjes vigyorral mondja,hogy érezni lehet a kárörömét. A másik meg az,hogy kérdeztem a barâtomat,hogy miért ilyen hideg hozzám, de mindig az a válasza, hogy majd megbeszéljük.
2015. dec. 7. 17:57
4/5 anonim válasza:
"a csaj feltekeny ram,mert tenyleg sok pasi akar engem megismerni"
Biztos féltékeny... felcsinált a pasid, de még arra sem méltet, hogy összeköltözzön veled, aztán kézfogással(!) üdvözöl, ha találkoztok, hát erre aztán ki ne lenne féltékeny...
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, te nagyon okos! Amikor kimegyünk bulizni akkor szállnak rám a barátai, meg a pasijai akikkel összebujik. Folyamatosan más pasikkal bujik ágyba amiket el is mesél nekem, de azok a pasik utána mindig otthagyják és csak akkor jelentkeznek nála ha kedvük van.
2015. dec. 8. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!