Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztába vagyok vele, hogy a barátom megcsal, hogyan tudnám lebuktatni, vagy, hogy legalább igazat mondjon?
Az a helyzet,hogy azt mondta,hogy a haverjánál alszik,de tudom,hogy egy másik csajnál volt.A probléma az,hogy bizonyítékom nincs ellene,viszont láttam az üzeneteit,hogy azzal a lánnyal beszéli meg ezt a dolgot..
Már szóvá tettem neki a dolgot,de simán letagadja,szemrebbenés nélkül és így én mindig alul maradok ebben a vitában.Mit tegyek?
Tudod, hogy megcsal.
Tudod, hogy szemrebbenés nélkül hazudik neked.
Mi a szarnak bizonyíték?Dobd ki a p..csába.
Kidobnám,de ezt így lehetetlen,úgy kimagyarázza magát a dolgokból,h beszarsz,behugyozol...
Úgy adja elő,hogy akkor én vagyok a szemétláda.
Nem ertem, hogy hol itt a problema. Megmondod neki, hogy szakitasz vele, mert tudod, hogy mecsal, lattad az uzeneteid, hiaba is probalja magat kimagyarazni. Utana meg nem teljesen mindegy, hogy mit mond, mar nem lesz kozotok egymashogy.
Mi ertelme van, hogy itt kinozod magad, hagydott a fenebe!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!