Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van más fiú is, aki végül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más fiú is, aki végül belátta ezt és már csak ezt szeretné legalább egyszer megtapasztalni?

Figyelt kérdés
Nos sok-sok lánynál próbálkoztam és csúnyán bántak velem. Nem kívánom résztelezni, mert akkor biztos én lennék a nők ellensége, de a lényeg, hogy végül is rájöttem, hogy az arcszerkezetem a fő gond, annyira rondának tartanak, hogy nem csak, hogy nem akarnak velem még ismerkedni sem, de még barátnak sem fogadnának el, nyílván félnek, hogy rájuk mozdulnék. Így már elfogadtam, hogy nincs hozzám illő lány, engem senki sem tud elfogadni és igazából nekem sem kellenek ilyen lányok. De nem tudok valamiért nyugodni, amíg egyszer nem dugok úgy gumi nélkül. Sajnos a prostik sem vállalják be gumi nélkül, pedig csak egyszer szeretném megtapasztalni milyen érzés lehet, utána megnyugodnék és végleg feladnám a lányoknál való próbálkozást.

2014. ápr. 25. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Nos, úgyis le fognak hurrogni, de vállalom.

Pszichés nyomást helyezel magadra és a kiút valóban egy sikeres dugás lenne.

A megoldást úgy képzelem el, hogy lemész egy vidéki diszkóba és egy helyi dagadt libát táncoltatsz meg. Az ilyenek még egy üszkös hullában is látna perspektívát, simán lepippantanak kérés nélkül.

Utána jobban fogod érezni magad.

2014. ápr. 25. 19:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Már szoptattam csajt ingyen, nem ez kell, és egyáltalán nem érzem jobban magam. De egy rendes dugás GUMI NÉLKÜL még pénzért sem jönne össze valamiért.
2014. ápr. 25. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Tehát már leszoptak? Ne panaszkodj. Én is csak visszautasításokat kapok folyamatosan, nekem még egy randim sem volt. De bőven elég lenne nekem egy sima randi is egy csajjal, már az előre lépés lenne nekem. Dugáson meg még nem is nagyon ábrándozom, mert ahhoz olyan lány kellene, akinek lenne gusztusa hozzám érni.

27F

2014. ápr. 25. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Látod kérdező, 3-as még nálad is nagyságrendekkel szarabb szituban van.

Ha szopattál, nem értem miért nem zsákoltad be végül...

Amúgy túlmisztifikálod a dugást és ezért írtam, hogy valóban az lenne a megoldás ha egy könnyű dugást összehozol. Nem a cuppogós fog megváltani, hanem amikor rájössz, hogy a cuppogós utáni beszélgetésekben ismered meg a másikat, azt, akibe bele tudsz szeretni.

A szex pedig pont olyan mint egy kapcsolat vagy a munka: a sikeresség, az élvezet, a visszajelzés mind-mind attól függnek, hogy Te mennyit fektetsz bele, mennyire adod át magad.

2014. ápr. 25. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:

4: Kösz, ez most jól esett, de attól még igaz.

Viszont azért ne keverjük a munkát/karriert de még a tanulást sem a kapcsolattal. Míg előzőnél ha teszel érte, jönnek a sikerek. De ugyan ez vonatkozik az egyéni sportokra is. Viszont a kapcsolat 2 embere múlik, tehát olyan, mint egy csapatsport. Hiába teszel meg mindent, ha a csapattársaid (vagy a kiszemelt lány) még a meccs kezdete előtt leülnek a kispadra.

2014. ápr. 25. 19:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából az a baj, hogy a lányok szerint ronda vagyok és általában a randiról képesek valami kamu indokkal lelépni, még mielőtt lépni tudnék legalább a csók felé is vagy akármi... Az az egy csúnya lány meg valami bazi nagy szerencs folytán jött össze, de szexet ő sem akarta, sőt kimondta, hogy csak barátunk lehetünk. Ő is rondának tartott, de mivel akkr még azt hitte nem fog egy fiú sem adni neki esélyt rajtam kívül, így belement a pettingbe kiváncsiságból, de sajnos soha többé nem volt ilyen szerencsém azóta sem.
2014. ápr. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!