Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi beszűkőlt gondolkodású ember?
Ma volt olyan kérdés h "lerázzam e a normális csajt ,mert husos és nekem nem kellenek a selejtek
na erről beszéltem. És az ilyenek írják pár topikkal odébb, hogy a nők milyen felszínesek már egytől egyig, mert megnézik a pasi külsejét.:) sok álszent, megkeseredett véglény. Ha lehetne 10/9-es nőjük (csak hogy témánál legyünk) ezek még akkor is azon sírnának hogy mért nem 10/10-es annyira hülyék.
Kedves Kérdező!
10-es válaszoló vagyok. Nemrég írtam egy együttérző hangvételű privátot neked.
Ha majd elég erőt érzel magadban, nyugodt szívvel válaszolhatsz. Tudom, hogy mindenhez IDŐ kell és józan megfontoltság - ezért türelmesen várok.
Ui: Én napi szinten tapasztalom az utóbbi időben, hogy a kapkodás, az elhamarkodott döntések - sem gondolatban, sem szavakban, sem tettekben nem vezetnek jóra...
Üdv: 41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!