Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi beszűkőlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi beszűkőlt gondolkodású ember?

Figyelt kérdés
Férfiként írom, hogy az itteni "férfiak" annyira idegesítőek, hogy el nem lehet mondani. Hogy elkezdik kategorizálni az embereket átlag feletti, alattiba, hogy elkezdenek egy kalap alá venni mindenkit pláne a nőket, azzal jönnek, hogy sok pénz, izom meg kocsi kell, holott ezzel a gondolkodással ők a felszínesek, mert eszméletlenűl sík a gondolkodásuk. A legrosszabb az, hogy valaki feltesz egy tök normális kérdést és elkezdenek prédikálni ezerrel mást megfertőzni a szerencsétlenségükkel. Sajnos én már megjártam ezt nem a gyik miatt hanem hasonló mentalitású emberek miatt, mint itt. Ha olvassátok ezeket válaszoljatok. Miért nem néztek magatokba és miért hiszitek magatokat olyan okosnak? Sugárzik az írásotokból vagy a negativitás vagy a gyűlölet.
2015. dec. 7. 16:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ma volt olyan kérdés h "lerázzam e a normális csajt ,mert husos és nekem nem kellenek a selejtek

na erről beszéltem. És az ilyenek írják pár topikkal odébb, hogy a nők milyen felszínesek már egytől egyig, mert megnézik a pasi külsejét.:) sok álszent, megkeseredett véglény. Ha lehetne 10/9-es nőjük (csak hogy témánál legyünk) ezek még akkor is azon sírnának hogy mért nem 10/10-es annyira hülyék.

2015. dec. 8. 07:05
 22/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

10-es válaszoló vagyok. Nemrég írtam egy együttérző hangvételű privátot neked.

Ha majd elég erőt érzel magadban, nyugodt szívvel válaszolhatsz. Tudom, hogy mindenhez IDŐ kell és józan megfontoltság - ezért türelmesen várok.

Ui: Én napi szinten tapasztalom az utóbbi időben, hogy a kapkodás, az elhamarkodott döntések - sem gondolatban, sem szavakban, sem tettekben nem vezetnek jóra...

Üdv: 41/N

2015. dec. 8. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!