Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi beszűkőlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi beszűkőlt gondolkodású ember?

Figyelt kérdés
Férfiként írom, hogy az itteni "férfiak" annyira idegesítőek, hogy el nem lehet mondani. Hogy elkezdik kategorizálni az embereket átlag feletti, alattiba, hogy elkezdenek egy kalap alá venni mindenkit pláne a nőket, azzal jönnek, hogy sok pénz, izom meg kocsi kell, holott ezzel a gondolkodással ők a felszínesek, mert eszméletlenűl sík a gondolkodásuk. A legrosszabb az, hogy valaki feltesz egy tök normális kérdést és elkezdenek prédikálni ezerrel mást megfertőzni a szerencsétlenségükkel. Sajnos én már megjártam ezt nem a gyik miatt hanem hasonló mentalitású emberek miatt, mint itt. Ha olvassátok ezeket válaszoljatok. Miért nem néztek magatokba és miért hiszitek magatokat olyan okosnak? Sugárzik az írásotokból vagy a negativitás vagy a gyűlölet.
2015. dec. 7. 16:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ó, a nyolcas képében megérkezett az első nyulacska! :D
2015. dec. 7. 17:01
 12/22 anonim ***** válasza:
31%
Te sem csinálsz mást kérdező te is csak osztod az észt és ítélkezel mások felett. Csak ezzel a megfogalmazásoddal megpróbálsz úgy kitűnni mintha te mennyivel másabb ember lennél.
2015. dec. 7. 17:12
 13/22 anonim ***** válasza:
36%
Mert sikertelenek a nőknél, azért!
2015. dec. 7. 17:30
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
Azért valamilyen szinten egyet értek a kérdezővel, mert a nőket egyáltalán nem szabad egy kalap alá venni! Vannak nagyon aranyos, kedves nők, akikkel igen nagyon jól elbeszélgetsz. De mind a két fél nézi azért a külsőt is! Mindenkinek van ideálja. A férfi és nő egyaránt kell, hogy külsőleg is vonzódjanak egymáshoz. Anélkül nem megy egy kapcsolat. Mondom ezeket úgy, hogy egyedül vagyok, mégsem szidom a nőket! Volt már 2 barátnőm úgy, hogy zárkózott vagyok. Férfiak! nem minden nő egyforma! Csak nézzetek már szét, és ne bennük keressétek a hibákat, hanem magatokban! A hiba nem a nőkben lesz, a ti hozzá állásotokkal!
2015. dec. 7. 17:41
 15/22 anonim ***** válasza:
36%
Te miért nem nézel magadba apafej.Itt teszed a jó fiúkát miközben lehet te teszed fel az olyan kérdéseket ami neked nem tetszik hogy lásd miként reagálnak rá az emberek.Miért szerinted ebből az írásból amit idekotyvasztottál sugárzik a pozitivitás.Ezzel te mutatod ki a fogad fehérjét a gyűlöletedet miszerint nem tudod elviselni az olyan embereket akik lehet ilyen olyan formában kicsit burkoltan fogalmazva bántónak tűnve a szemedbe szegeznek fel kérdéseket adott esetben a nőknek.Te már magadba néztél.Számodra csak a jó létezik akkor javaslom költözzél el tündérországba inasnak.
2015. dec. 7. 18:29
 16/22 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem te vagy beszűkült gondolkodású ember, mert ahelyett, hogy érvelnél a dolgok ellen/mellett, megbújsz a békebeszéd mögött.

Ha nem tűnt volna fel, itt kérdéseket lehet feltenni, és mindenki válaszolhat rá, ez az oldal lényege.

Csinálj blogot, írd ki magadból amit tudsz, ott is kaphatsz válasz, meg cenzúrázhatsz agyba-főbe, ahogy csak tetszik.

2015. dec. 7. 18:34
 17/22 anonim ***** válasza:
Az ilyen átlag alatti, feletti, siránkozós, kategorizálós emberkék, mind nagyon fiatalok. 25 év alattiak. Sajnos ez a mai fiatalságra nagyon jellemző. Teljesen szét vannak csúszva, azt sem tudják mit keresnek a világban...nem hogy azt, hogy mit keressenek... Én csak abban reménykedem, hogy majd x év múlva..mondjuk 10-20...rájönnek mennyire ostobán viselkedtek, éltek, gondolkodtak...remélem meglátják majd a fától az erdőt...amit most még véletlenül sem vesznek észre.
2015. dec. 7. 19:31
 18/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, ők a tipikus példája a más szemében szálkát sajátjában gerendát sem mondásnak :) Itt minden nő felszínes persze, de érdekes módon milliószor volt már olyan kérdés ahol nőket képek alapján kellett minősíteni, és sorra jöttek a rondábbnál rondább jelzők átlagos normális lányokra. Ja meg sok sok válasz ami arról szólt hogy nekik nem kell "bányarém" meg hasonlók, de a nők hogy képzelik azt hogy számít nekik a külső. LOL :D Sok picsogó gépnek igazából az fáj hogy nincs topmodell csajuk, de erről persze mind mind a nők tehetnek..naná.

Másik. Gyűlölködés. Előadják itt a hattyú halálát, hogy mennyire jó fiúk, közben ömlik a mocsok minden szavukból. Nem egyszer kaptam már kéretlen üzenetet azért mert le mertem írni normálisan a válaszomat valahová :) Szóval ennyi..Meg vannak keseredve.

Amúgy abban lehet valami hogy pár ember alkotása mindez.

2015. dec. 7. 20:58
 19/22 A kérdező kommentje:

Egyszer az egyik kérdés alá írtam segítőkész választ erre kaptam egy privát üzenetet, amire válaszoltam erre megkaptam azt, hogy mi a k...a anyámért oktatom ki. Kaptam több ilyen dühös privátot. Ők a rendes, kedves, jószívű fiúk? Csodálkoznak, hogy nincs senkijük? Ilyen emberekkel barátságot se kötnék, már emiatt szakítottam meg kapcsolatot még lányokkal is, mert teljesen torz világnézetüket akarták rám erőltetni. Ilyenek ne csodálkozzanak azon, hogy semmi se jön össze nekik meg többen nem bírják elviselni, ha úgy állnak hozzá ahogy, ne várják el, hogy valami csoda folytán megsajnálja valaki és a lelkét pátyolgassa.

A másik amit írtam kategorizálástól azért vagyok rosszul, mert mi az hogy valaki ennyire átlag feletti vagy alatti, nem hallottak még az ízlésről? Én pl. nem szeretem a pörköltöket, de lehet hogy valaki imádja és minden héten enne, ugyanez van az embereknél vagy tetszik valaki vagy nem, jobban megnézne, hogy valaki annyira átlag feletti. Kinek mi az. Jobb esetben a párunk az a szemünkbe a legszebb őt mondhatjuk különlegesnek, de csak úgy szerintem nem lehet senkit se így bekategorizálni. Ha valakinél a címlapból kijött csajoknál, pasiknál kezdődik az átlag feletti azt nagyon tudom sajnálni.

2015. dec. 7. 21:14
 20/22 anonim ***** válasza:

Ezen felesleges vitázni. Ilyen szánalmas emberek pasiban/nőben eggyaránt voltak,vannak és lesznek is.

Sokan ha nem találnak párt egyszerűbb jelzőket mondani a másik nemre,általánosítani őket,na meg hibáztatni.

Holott nem véletlen h a kutyának sem kellenek!

Ma volt olyan kérdés h "lerázzam e a normális csajt ,mert husos és nekem nem kellenek a selejtek". Nos az ilyen ember milyen normális (adott esetben) nőnek kell. A csaj a hülye h odáig van egy ilyen trogerért!!!

Volt olyan pasi akinek külsőleg bejöttem,a viselkedésem és gondolkodásom is,meg minden,még a lányom se zavarta. Az az eggy oka volt h nem akart velem lenni mert buszvezető vagyok,mert h ez nem természetes,mert férfi munka és evvel elnyomnám a párom. Na az ilyen is huzzon a "f...ba!

Volt olyan pasi aki azért volt azon a véleményen h felelőtlen vagyok (nem kell neki felelőtlen nő) mert (Argentin Dogom), "harcikutyám" van gyerek mellett meg h az életemmel játszom ezért,meg a lányoméval is. Nem a kutya maga hanem a fajtája zavarta. Az ilyen aki ezekkel tisztába van miért írogat napokig és teszi a jót!?

Bocsi kicsit eltértem a témátol!

Szóval sok ilyen van. Felszínessek,szűk látókörüek és a másikat hibáztatják mert ők a "szerencsétlenek". Az ilyen emberekkel szóbaálni sem érdemes és megérdemlik a sorsukat!

2015. dec. 7. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!