Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja a legtöbb pasi azt, hogy akarok tőle valamit?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szépség, kövér is vagyok, viszont szinte állandóan mosolygok és kedves vagyok az emberekkel. A szemem az egyetlen, amivel meg vagyok elégedve, de furimód azt is mondták már rá, hogy "flörtölős", meg csillogó szemeim vannak. De én nem akarom, hogy azok legyenek, egyszerűen így néznek ki, amikor kedves vagyok vagy mosolygok (vagyis szinte állandóan). Ezért amikor pasikkal beszélek, a legtöbb azt gondolja, hogy akarok tőle valamit és rögtön elutasítóan bánik velem, pedig nem is akarok tőle semmit, csak beszélgetni vagy épp most mutattak be ilyesmi. Tisztában vagyok azt adottságaimmal, nem flörtölgetek csak úgy férfiakkal, nem kell, hogy külön a tudtomra hozzák, hogy nem érdeklem őket, mikor nem is akartam semmit. Próbáltam "leállítani" a szememet, de azt hiszem nem megy. Lassan már nem merek ránézni egy pasira sem, nehogy azt higgye hogy.. Mit csináljak?2010. márc. 22. 12:59
2/4 anonim válasza:
"szinte állandóan mosolygok és kedves vagyok az emberekkel"
3/4 anonim válasza:
huzzál mc donald's os zacsit a fejedreOo az 1ik pont jóó volt ráám a multkorOo
4/4 anonim válasza:
Azért hiszik ezt, mert a fiúk is használják a testbeszédet arra, hogy leszűrjék, vajon tetszenek-e egy lánynak.
Azzal legyél nagyon mosolygós, akitől valóban akarsz valamit, és figyelj oda arra, hogy a többiekkel legyél csupán normális, de ne túl közvetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!