Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személy szerint nekem nagyon nem tetszik az a két szó, hogy "pasi" meg "csaj". Velem van a baj, vagy más is így gondolja?
Nekem sem tetszenek, de sokszor nincs jobb. Fiataloknál még jó a 'lány'/'fiú', de egy 20 éves még nem biztos, hogy 'nő'/'férfi', de már nem is 'lány'/'fiú'. 22 vagyok, de nem érzem magamat még teljesen férfinak, úgy gondolom, ahhoz hozzátartozik, hogy az alapvető háztartási problémákat el tudja hárítani, egy családot el tudjon tartani. (Tehát alapszinten mindenhez ért, dolgozik, és lehet rá számítani)
Namost, nekem nincs állandó jövedelmem, a szüleimmel élek (még diák vagyok), így még úgy érzem, nem érettem meg a férfi névre. De azért már fiút sem mondanék magamra. Átmenetnek a 'srác' v. 'pasi'-t szokták használni, ami hiába nem tetszik, mégis ez 'írja' le legjobban, hova tartozok.
Nőknél pedig hasonlóan. Egy 20 éves "hölgy", aki azon csodálkozik, hogy egyszerre 5 'pasival' lenni miért nem normális dolog, az számomra sosem lesz nő, de semmiképpen sem hölgy. Lány meg már megintcsak nem lehet...
mindenkit más iritál, és minden korban mást használ az ember.
mi sokszor használtuk tiniként a havarepasim, havercsajom kifejezéseket.
amúgy nem lekezelö szerintem, de neked nem kell hogy tetszen. ne használd és ha a te párod ezt használná akkor kérd meg hogy ne használja.
szerintem ilyen szavaknál nem mindegy hogyan használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!