Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy ilyen pasival?
szia!
"mert nagyon tud haragudni emberekre" nagyon határozottan mondom ne akarj ilyen embertől semmit!
Csak idő kérdése hogy mikor fog rád is nagyon haragudni.
Utolsó hát sajnos nem így van ahogy mondod, mert én is nyitott szemmel járok és látom mennyi féreg ember van. Mégsem haragszom rájuk , mi okom is lenne???
Minden ember más , máshogy nevelkedett, más dolgokat élt meg, sorolhatnám, de van egy alap viselkedés mindenkinek amin nem lehet változtatni. Ezért nem is haragszom senkire mert nekik az a normális ahogy viselkednek, annyit tudok tenni elkerülöm az ilyen embereket. Papolni nekik felesleges , attól nem fognak megváltozni...
Megéltem én már egy két dolgot, találkoztam egy pár emberrel életem során. Alkoholistákkal, akik letették az italt, meg olyanokkal is akik mikor jött egy probléma az életükben újra elkezdtek piálni.
Nem lehet megmondani előre a jövőt, legfeljebb minimalizálni a kockázatot.
Igazából egyiken sem ismerjük a fickót , amit leírt abból nem sok minden derül ki , nehéz így képernyőn keresztül okosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!