Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél beteg pasival?
Pánikbeteg, depressziós, antiszociális.
Néha eléggé sajnáltatja magát, de amúgy jó fej. Most kezdett el terápiára járni és elég bizakodó..
Csak engem aggaszt, hogy ennyi gond van vele, aludni pl csak gyógyszerekkel tud.
Most pl felidegesítette magát és szintén bevett egy csomó gyógyszert...
1 hónapja nem is dolgozik, mert olyan rosszul érzi magát és pánikrohamai vannak.
Ha tényleg most kezdett el terápiára járni, akkor most pár hétig rosszabb lesz és elkezd javulni majd az állapota.
Én is végigjártam ezt és eléggé elviselhető ember lettem.
Ahogy a szavaiból kivettem, több éves probléma.
Előző kapcsolatom nagyon problémás volt, nem tudom, bevállaljam-e ezt... Nagyon sajnáltatja magát, meg ez, hogy nem megy dolgozni, nekem kicsit túlzás.
Tisztában vagyok ezekkel a betegségekkel, lévén tanultam is róluk, meg enyhe verzióban tapasztaltam, ezért is félek ettől..
3/5
A pánikbetegség, az valóban egy betegség. Nem lehet egy-két pofonnal helyre hozni. Ez annál sokkal összetettebb.!
Az antiszociális azt jelenti, hogy gyűlöli az embereket és ellenük is fordul...Te szerintem az aszociálisra gondolsz.
Soha nem jönnék össze ilyen pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!